Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wij van Faber personeel hebben een topfunctie als timmerman voor je! Als timmerman zal je aan de slag gaan bij een opdrachtgever die zich voornamelijk bezighoudt met kleine projecten. Hierbij moet gedacht worden aan verbouwingen, renoveren en aanbouw zetten. Ook zal er werk als metselaar bij komen kijken! Dus als jij hier ook ervaring in hebt is dat mooi meegenomen, anders kan het je altijd nog aangeleerd worden. Onze opdrachtgever, jouw toekomstige leidinggevende, vindt het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent. Zolang je motivatie goed zit kan alles aangeleerd worden!

Ben jij de kandidaat?
Jij past bij deze functie als je je kan vinden bij de volgende aspecten:
  • Je bent super gemotiveerd! Dit is nog wel het belangrijkste voor jouw toekomstige leidinggevende
  • Hebt ervaring opgedaan als timmerman, het liefst allround
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer
  • Ervaring als metselaar is wenselijk maar niet verplicht!

Wat wij bieden
Als werknemer van Faber ben jij als timmerman verzekerd van uitstekende arbeidsvoorwaarden! Denk hierbij aan EUR2500/EUR3500 per maand. Je zal worden beloond volgens de bouw CAO, welke weer mooie voordelen met zich meebrengt. Uiteraard is je loon altijd netjes op tijd! Ook 'spaar' jij met jouw gewerkte uren punten op die jij kan uitgeven aan coole cadeaus of zelfs vakantiedagen! Bij een klik tussen jou en Faber bieden wij jou de mogelijkheid tot een vast contract. Al met al biedt Faber een totaalpakket waar je u tegen zegt!

Waar wij ons vooral in onderscheiden is de persoonlijke aandacht die wij jou geven, zelfs als je al bij de opdrachtgever zit! Regelmatig zal je jouw contactpersoon van Faber telefonisch spreken of zal diegene jou bezoeken op de werkplek. Dit alles doen we om je nog beter te leren kennen en de relatie goed te houden! Zo weten wij of je goed op je plek zit, is dit niet het geval, dan zoeken wij van Faber personeel verder voor jou!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature als timmerman? Solliciteer dan snel op deze functie. Heb je nog vragen maar ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kan Whatsappen ook! [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten