Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij als timmerman graag bezig op verschillende projecten met afwisselend werk? Vind jij het daarnaast leuk om in contact te zijn met mensen? Dat is mooi! Faber Personeel is op zoek naar een timmerman. Sluit jij je aan bij onze Faber familie?

In de functie van timmerman houd jij je bezig met diverse werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het vervangen en verduurzamen van daken, het plaatsen van kozijnen, voordeuren en achterpuien en boeiboorden plaatsen. Kortom; jij bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op een klus. Jouw werkgebied strekt zich uit over heel Zeeland en West-Brabant.

Je komt te werken in een gezellig team van 6 vaklieden, waarbij iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Zo is er iemand die heel veel verstand heeft van verduurzamende projecten, maar er zijn ook collega's die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van dakkapellen en het uitvoeren van houtrotreparaties. Heb jij er al eens over nagedacht wat jij nog zou willen leren en waar jij je verder in zou willen ontwikkelen? In dit team kun jij veel leren en wellicht kun jij hen ook weer iets nieuws leren! Op deze manier ondersteunen en versterken jullie elkaar, hoe gaaf is dat! Jullie zijn iedere dag op pad met elkaar en je leert elkaar binnen de kortste keren kennen.

Ben jij klaar voor uitdagend en divers werk? Lees dan snel verder!

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze kandidaat als jij al enige jaren ervaring hebt in het vak als timmerman- of vrouw, gezien het om een allround functie gaat. Heb jij een specialisatie? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Jij staat ervoor open om jezelf nog verder te ontwikkelen en bent leergierig ingesteld. Je vindt het leuk om af een toe een praatje te maken met klanten en hebt een representatief voorkomen. Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer, zodat jij op eigen gelegenheid op de werkplek kan komen.

Wat wij bieden
Bij Faber Personeel bieden wij jou al een salaris vanaf EUR2.500,- wat maximaal kan oplopen tot EUR3.250,-. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten. Bij ons zal je beginnen met een flexibel contract. Faber Personeel waardeert haar vakkrachten en wilt hen graag tevreden houden. Zijn wij blij met jou en ben jij blij met ons? Dan is de match gemaakt en bieden wij jou graag een vast contract aan! Jij bent ervan verzekerd dat je de komende jaren op je plek zult zitten.

Als timmerman bouw jij pensioen op vanaf dag 1 en bouw jij voor ieder gewerkt uur spaarpunten op bij Faber Personeel. Deze punten kun jij op ieder gewenst moment inleveren voor leuke cadeaus en dagjes weg.

Ken jij nog andere goede vakkrachten die op zoek zijn naar werk of die graag een vrijblijvend gesprek willen aangaan? Dat is mooi! Voor iedere potentiele vakkracht die jij aandraagt, hebben wij namelijk een leuke vergoeding voor jou!

Een kleine greep uit onze overige voorwaarden;
-Faber Personeel biedt jou ieder jaar de kans om jezelf te blijven ontwikkelen
-Ieder jaar een gezellige zomer- en kerstborrel
-Hulp bij het aanvragen van een hypotheek d.m.v. een perspectiefverklaring
-Loyaliteitsprogramma

Waar jij gaat werken
Het bedrijf is opgericht in 1985 als eenmanszaak en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround onderhouds- en afwerkingsbedrijf met inmiddels 140 medewerkers. De hoofdactiviteiten waar zij zich mee bezig houden, zijn het onderhouden, renoveren, verduurzamen en energiezuinig maken van bestaande woningen, scholen en andersoortig vastgoed.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen of appen naar Tessa op [klik hier voor het telefoonnummer] of e-mailen naar [stuur een e-mail]

We verwelkomen jou graag binnen de Faber familie!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten