Faber personeelsdiensten

Schilder

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn, Nederland
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Overal waar je om je heen kijkt zie je grote bouwkranen en bouwterreinen liggen, je kan wel zeggen dat Nederland op sommige plekken één grote bouwput is. De bouw gaat in sneltreinvaart en mede daardoor zijn wij op zoek naar ervaren schilders voor de nieuwbouw!

Vind jij het mooi om op nieuwe grote projecten te staan en meters te maken binnen de nieuwbouw als schilder en zo te helpen? Wil jij gewoon lekker knallen met een lekker beatje op de achtergrond en dan lunchen in de bouwkeet samen met je andere collega schilders? Dan komen die grappen wel op tafel waar jij altijd zo smakelijk om kan lachen! Het mag wat schunnig zijn, dat zorgt toch ook voor plezier op de werkvloer?

Of wellicht zit jij toch liever als schilder alleen of met een enkele andere collega schilder op de steiger in het zonnetje met je lunchkoffer te genieten van al dat lekkers wat je ingepakt hebt deze ochtend.

Zoek jij een leuke baan als schilder voor de nieuwbouw? Dan kom ik graag met je in contact, want wij hebben meerdere mooie projecten open staan voor jou!

Schilder in de nieuwbouw? We got it!

Ben jij de kandidaat?
Die wij een functie aanbieden in de nieuwbouw? Je werkt vaak met een team samen maar bent ook prima in staat om even alleen te werken. Jij hebt al enige jaren werkervaring en meer dan genoeg kennis met de juiste diploma’s op met minimaal niveau 1 diploma op zak of bereid deze binnen Faber te halen. Het in bezit zijn van een geldig rijbewijs en eigen vervoer is een pré maar niet noodzakelijk. De juiste werkmentaliteit wel!

Wat wij bieden
Wij bieden een goed loon conform het Schilders cao en een goed pensioen. Daarnaast werk je in een betrokken team en als er problemen zijn staan wij altijd voor je klaar!

En……Wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:

 • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de EUR 2.400 en EUR 2.800 bruto per periode;
 • Persoonlijke aandacht, bij ons sta jij op nummer 1! Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat. En…. wij komen niet met lege handen!
 • Een vast contract bij goed functioneren;
 • Een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
 • Opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die Faber voor jou betaalt;
 • Wij vinden binding met jou belangrijk. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel;
 • Mogelijkheid tot eerder uit te laten betalen;
 • Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou!

Waar jij gaat werken
Je zal met name op nieuwbouwprojecten komen te staan en daar haal jij ook je energie uit. Het kan ook eens voorkomen dat je op een ander segment wordt neergezet zodat jij ook kan werken aan jouw ontwikkeling. Dit kan dan maar zo een particulier zijn of ergens waar je onderhoudswerkzaamheden zult gaan uitvoeren. kortom: afwisseling genoeg.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Dennis Balfoort
[klik hier voor het telefoonnummer]
[stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten