Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Vanuit onze opdrachtgever in Geertruidenberg hebben wij een ontzettend toffe functie als schilder voor jou! De opdrachtgever, een team van twee man, vindt het erg belangrijk dat iemand gemotiveerd is, op die manier is er ruimte voor zowel de beginnende- als ervaren schilder. Je zal vooral werken aan particuliere onderhoudsprojecten, gewoon bij de mensen thuis dus! Naast particulier werk zal er ook onderhoudswerk plaatsvinden bij grote bedrijven! Al met al, een uiteenlopende functie met verschillende projecten, dit maakt het een top schilder vacature! De opdrachtgever van Faber personeel, jouw potentiele leidinggevende, is 'transparant' in zijn manier van communiceren, zo weet jij wat je aan hem hebt en kan verwachten. Ook hecht hij veel waarde aan de betrouwbaarheid van een schilder, dit sluit aan bij zijn wens: een gemotiveerde schilder, want de vaardigheid kan nog aangeleerd worden.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent de ideale kandidaat als jij je kan vinden in de volgende punten:
  • Je bent super gemotiveerd! Dit is het belangrijkst voor de opdrachtgever
  • Je hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan als schilder
  • Je bent eerlijk en transparant, zo communiceert de opdrachtgever ook

Wat wij bieden
Als schilder bij Faber personeel geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden! Zo zal jouw salaris, afhankelijk van jouw ervaring, tussen EUR2500 en EUR3500 liggen! Wij bieden jou niet alleen een mooi en bijpassend salaris, maar vooral ook die persoonlijke 'touch'. Met enige regelmaat zal iemand van Faber jou een bezoekje brengen op de werkplek of jou telefonisch benaderen. Op die manier willen we jou nog beter leren kennen!

Jouw loon bieden we aan conform de schilders CAO, als het klikt tussen jou en Faber personeel maak je kans op een vaste aanstelling! Niet heel onbelangrijk: via ons heb je de mogelijkheid tot het volgen van verschillende trainingen en wordt er bij ziekte je loon gewoon doorbetaald.

Waar jij gaat werken
De opdrachtgever, gevestigd in Geertruidenberg, heeft allerlei soorten particuliere schilderprojecten in de omgeving. Jouw team zal bestaan uit een team van die, 2 opdrachtgevers en jij! Er hangt een gemoedelijke sfeer doordat het klein team is. Om die reden is het dan ook mogelijk om voor lange tijd aan de slag te gaan!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Heb je nog vragen maar ben je niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kan Whatsappen ook! [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten