Faber personeelsdiensten

Schilder

 • Vacature
 • Fulltime baan
MBO
 • Gelderland
Apeldoorn, Nederland
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij het werken in de nieuwbouw of renovatie zat en wil je je vak als particuliere schilder voortzetten? Dat is mooi, want wij hebben mooie opdrachten binnen het particuliere segment als schilder voor jou klaar staan! Je staat graag in direct contact met de klant en jij bent is staat om werk af te leveren als particuliere schilder waar je je vingers bij af kunt likken.

Immers is de kwaliteit bij het particuliere segment als schilder ook gewoon een dikke 10 bij afleveren. Daarentegen krijg je dan ook het echte mooie werk in je schoot geworpen als particuliere schilder, villa's aan het water met een mooi dakterras waar jij je lunch mag nuttigen en een bakje koffie kunt drinken, een mooie boerderij met een rieten kap waar je grondig te werk moet gaan en dat doe je dan ook met de volle 100% inzet, want dit is echt mooi werk en jouw energie niveau stijgt de pan uit van dit werk.

Spreekt dit jou cht aan en ben jij in hart en nieren die particuliere schilder die het verschil kan maken? Die particuliere schilder die vanuit liefde voor het vak zich bij onze opdrachtgevers voor de volle 100% inzet? Dan ga ik graag in gesprek met jou en bespreken wij alle mogelijkheden die Faber jou allemaal te bieden heeft.

Faber, mooier kunnen we het niet maken, wl geler!

Ben jij de kandidaat?
Die wij een functie aanbieden in de particuliere sector! Je werkt soms met zijn tween maar bent ook prima in staat om alleen te werken en zelfstandig je taken goed uit te voeren.

Aangezien je veel met klanten in contact staat is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Jij hebt met minimaal 4 jaar werkervaring meer dan genoeg kennis en de juiste diploma’s op zak met minimaal niveau 2 diploma of bereid deze te halen binnen Faber.

Wat wij bieden
En....Wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:

 • Een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de EUR 2.500,- en EUR 3.500,- bruto per periode;
 • Persoonlijke aandacht, bij ons sta jij op nummer 1! Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat. En…. wij komen niet met lege handen!
 • Een vast contract bij goed functioneren;
 • Een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
 • Opleidingen voor jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden die Faber voor jou betaalt;
 • Wij vinden binding met jou belangrijk. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel;
 • Mogelijkheid tot eerder uit te laten betalen;
 • Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou!

Waar jij gaat werken
Wij hebben voor veel schilderbedrijven in de regio waar jij woont het mooiste particuliere werk beschikbaar! Voor ieder wat wils! Het kan allemaal bij Faber!

Meer weten?
Daarnaast biedt de Faber familie je een warm welkom toe en blijven wij veel in contact met elkaar, zowel op de werkplek als telefonisch. Wij komen nooit met lege handen, wat de ogen zien, wil de buik proeven.

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Dennis Balfoort:

Neem contact met mij op via: [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten