Thebe

MBO verpleegkundige revalidatie Breda

Details van de functie

Logo Ben jij een ervaren verpleegkundige en houd je van een dynamische en uitdagende afdeling?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe Lucia is op zoek naar jou voor afdeling Cyclaam.

Deze afdeling is voor kortdurend verblijf, observatie en revalidatie voor mensen met dementie. Daarnaast zijn de twee crisisbedden hier belegd. Op deze afdeling is er dus veel afwisseling in cliŽnten, ziektebeelden en zodoende ook in werkzaamheden. Ben jij flexibel, kun je snel schakelen en ben jij gedreven om het optimale resultaat te behalen uit het kortdurende contact met cliŽnten? Lees dan snel verder!

Jouw werkdag
Op afdeling Cyclaam is geen enkele dag hetzelfde en je weet van tevoren nooit hoe een dag gaat verlopen, dit in verband met een eventuele crisis/spoed opname. Wat wel dagelijks centraal staat in jouw werk als verpleegkundige is jezelf verplaatsen in de wensen en behoeften van de cliŽnt. Vanuit jouw ervaring en expertise weet jij wat passende ondersteuning is bij het getoonde gedrag en ziektebeeld van de cliŽnten. In overleg met verschillende disciplines en verplegend personeel maak je een plan over het verplaatsen van de cliŽnt naar een passende setting.

Jouw kennis en ervaring breng je hier in de praktijk, maar daarnaast blijf je continu op zoek naar verbeteringen en nieuwe inzichten om de zorg van jouzelf, je collegaís en Thebe Lucia naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden jou de uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om verder te groeien als zorgprofessional.

Specialistisch verpleeghuis Thebe Lucia biedt een fijne woonplek met goede zorg aan ouderen met een complexe vorm van dementie of met geronto psychiatrische problemen. Er is veel kennis en ervaring aanwezig in een van de oudste locaties van Thebe. Tevens zijn we volop bezig met nieuwbouwplannen, wat maakt dat er een andere energie gaat stromen en we met elkaar deze plannen vorm gaan geven.

Onze afdelingen:
Binnen Thebe Lucia hebben wij 4 verschillende afdelingen met de doelgroep gespecialiseerde PG, waarvan 3 verblijfsafdelingen (Abrikoos, Aardbei, Crocus) en 1 afdeling voor kortdurend verblijf (Cyclaam). Op iedere afdeling is er sprake van dubbele diagnostiek, waar we passende en specialistische zorg bieden. Dit vraagt weer om de juiste expertise met betrekking tot de verschillende vormen van dementie zoals alzheimer, vasculaire en semantische dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en psychische aandoeningen. Er wordt in alle teams ook nauw samengewerkt met het multidisciplinaire team.

Alle teams zijn sterk in ontwikkeling en bieden een erg uitdagende, dynamische omgeving om in te werken. Voor alle afdelingen zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven zorgprofessionals. Mocht dit geen passende vacature zijn, dan zijn er nog voldoende andere mogelijkheden!

Over jou
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding verpleegkunde niveau 4 en bent BIG geregistreerd
 • Je hebt ervaring als verpleegkundige, ervaring op een afdeling met kortdurend verblijf en/ of crisisopname is een pre
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt snel schakelen bij een crisis opname
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling en stelt je hierin flexibel op
 • Je bent in staat mensen de optimale zorg te verlenen tijdens het kortdurend contact, je stimuleert op vergroten van de zelfstandigheid
 • Je kunt je inleven in een ander en daardoor achterhalen wat de wensen en behoeften zijn
 • Je denkt oplossingsgericht en hebt een proactieve werkhouding
 • Je bent reflectief en in staat jouw zorg elke dag weer te verbeteren en hierin jouw collegaís mee te nemen

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou een fijne werksfeer en mogelijkheden om verder te groeien.

Werken bij Thebe betekent ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT) krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen (bijvoorbeeld zorg- of auto), van korting op een private lease-auto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Over Thebe
Thebe levert wijkverpleging, specialistische zorg, thuisbegeleiding en dagbesteding in 22 gemeenten in West- en Midden-Brabant. Daarnaast bieden we zorg in 23 woonzorgcentra in de regio. Met aandacht en toewijding verlenen onze zorgprofessionals en vrijwilligers menslievende zorg.

De zorgprofessionals worden vanuit verschillende domeinen ondersteund, geadviseerd en gefaciliteerd op verschillende vlakken (o.a. ICT, M&O, Communicatie, Planning).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Sabine Goverde via telefoonnummer [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Bregje van Gorkum
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Thebe gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.