Sensire

Teamverpleegkundige - De Martinushof - Twello

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als teamverpleegkundige?

Als teamverpleegkundige heb jij een spilfunctie. In de praktijk betekent dit, dat jij je enerzijds actief bezig houdt met de begeleiding en (door)ontwikkeling van jouw team.

Om goed te weten wat er speelt en leeft bij jouw collega’s en om de bewoners te leren kennen betekent dit anderzijds dat jij ondersteunt bij de dagelijkse zorg van onze bewoners. Je kunt dan meteen collega’s vakinhoudelijk coachen, om zo de professionele ontwikkeling te stimuleren en jouw kennis en kunde inspirerend over te brengen.

Een goede balans vinden tussen fijn wonen en goede, veilige zorg leveren is jou op het lijf geschreven. Je hebt een signalerende, adviserende en ondersteunende rol. Je bent een voorbeeld voor het team, door anderen vertrouwen te geven en te stimuleren om in beweging te komen en te blijven. Je houdt zicht op veranderingen en ontwikkelingen op de afdeling en levert een bijdrage aan beleidsvraagstukken.

Over de Martinushof:

In Twello (Duistervoorde) ligt het woonzorgcentrum de Martinushof. Een sfeervol aangekleed gebouw waar gespecialiseerde ouderenzorg wordt gegeven. Sinds de verbouwing in 2013 biedt deze locatie verpleeghuiszorg aan 48 bewoners, verdeeld over 6 afdelingen van 8 bewoners binnen kleinschalig woonvorm. Hier zijn 5 afdelingen gericht pyscho-geriatrie en 1 op somatiek.

Wat ben jij?

Voor deze afwisselende functie vragen wij van jou een grote mate van zelfstandigheid en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Jij brengt niet alleen kennis en kunde mee, maar ook nieuwe ideeŽn die het verschil maken voor zowel jouw team, de organisatie als jezelf. Oog voor detail en goed overzicht kunnen bewaren zijn eigenschappen die goed van pas komen als teamverpleegkundige bij Sensire. Verder ben je sociaal en communicatief zeer vaardig en kun je makkelijk schakelen tussen de verschillende rollen die je hebt.

Daarnaast is locatie volop in ontwikkeling. Er je ligt een uitdagende baan op je te wachten, waarin je samen met je collega’s de vertaalslag gaat maken naar een nog betere kwaliteit van zorg en waar je een prettig thuis voor de bewoners creŽert. Wij zoeken daarom een ervaren Teamverpleegkundige.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • Je hebt een afgeronde mbo-v of hbo-v opleiding;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij bieden jou een afwisselende functie waarin je tijd en ruimte krijgt om bij de dragen aan het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening. Wij bieden een contract van minimaal 28 uur per week. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Graag bespreken we dit samen met jou.

Deze functie valt in FWG 50 VVT (€2554 tot €3707 exclusief 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Marieke Hol Teamregisseur via [klik hier voor het telefoonnummer] of met Nicole Pijnenburg Senior Teamverpleegkundige via [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire