Sensire

Verpleegkundige - Revalidatie Den Ooiman - Doetinchem

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

De afdeling Revalidatie en Herstel Den Ooiman is een tijdelijk verblijf voor cliŽnten die niet thuis kunnen revalideren of te ernstige klachten hebben. Door de zorgprofessionals en de verschillende behandelaren wordt 24 uur zorg verleent gericht op herstel. Bij Sensire revalideren mensen met uiteenlopende klachten, jong en oud. Sommige mensen hebben een TIA, hersenbloeding of herseninfarct gehad. Anderen herstellen nadat ze een nieuwe heup of knie hebben gekregen. Ook zijn er revalidanten die leren leven met bijvoorbeeld een beenamputatie.

Als verpleegkundige op de revalidatieafdeling ben je in staat het voortouw te nemen en gedurende je dienst met je collega’s samen te werken. Daarnaast ben je in staat een samenwerking aan te gaan met de verschillende disciplines op onze afdeling.

Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van verpleegtechnische handelingen. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de cliŽnten en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat de cliŽnten kunnen revalideren.

Gedurende de dag ondersteun je de cliŽnten: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn onder andere verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding, oefenmomenten op de afdeling en verpleegtechnische handelingen.

Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig verpleegkundige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar die naast zelfstandig werken ook goed kan samenwerken. Je bent iemand die van nature niet alles overneemt, maar juist de cliŽnten stimuleert. Gemakkelijk in de omgang en bent in staat om feedback te geven en te ontvangen van zowel collega’s als familieleden. Verder ben je communicatief vaardig. Zowel in gesprek met cliŽnten, familie als met collega’s weet je de juiste toon te zetten.

Als Verpleegkundige werk je met je handen op de rug, je stimuleert en motiveert de cliŽnt naar zelfstandigheid.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (€2419,- / €3264,-), exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. We stemmen het exact aantal uren dat je wilt werken graag met je af. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers bieden wij een jaarcontract aan met uitzicht op een vaste aanstelling. Daarnaast krijg je van ons een iPad in bruikleen, die je ook privť mag gebruiken.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Nancy Gierkink, Teamregisseur cluster Revalidatie, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire