Consolid

Ervaren buschauffeur regio Utrecht

Details van de functie

Logo Als buschauffeur draag jij een steentje bij aan de maatschappij, want je brengt dagelijks talloze passagiers van jong tot oud veilig van A naar B. Verder ben je verantwoordelijk voor je voertuig, de veiligheid van je medeweggebruikers en natuurlijk jezelf. Daarnaast vraagt het besturen van een bus stiptheid en uiterste concentratie in het verkeer. Je brengt niet alleen je passagiers, maar ook jezelf naar een mooie bestemming. Wie nu kiest voor een baan als buschauffeur kiest voor een vak waarbij je een prachtige carrière kan opbouwen.

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, sta jij stevig in je schoenen, ben jij communicatief sterk en kan jij goed anticiperen op de situaties die zich voor kunnen doen in het verkeer? Dan is deze uitdagende baan als buschauffeur jou perfect op het lijf geschreven.

Functie-eisen
Ben jij op zoek naar uitdagend werk en wil jij goed verdienen? Beantwoord dan onderstaande vragen om erachter te komen of jij geschikt bent om een belangrijke maatschappelijke rol te spelen als buschauffeur in omgeving Utrecht:

Ben jij in bezit van je rijbewijs D en een geldig Code 95?
Heb jij ervaring als buschauffeur?
Ben jij woonachtig in de regio Utrecht?
Beschik jij over eigen vervoer (auto/motor)?
Ben jij bereid onregelmatige tijden te werken en ben je alle dagen in de week beschikbaar?
Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend en spreek je goed Engels?
Kun jij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen en heb je niet eerder een rijontzegging gehad?

Als jij alle bovenstaande vragen met een ?ja? hebt beantwoord? Dan ben jij degene naar wie Consolid op zoek is! Graag ontvangen wij een motivatiebrief en CV waarin jij ons weet te overtuigen dat jij de vervoertopper bent die wij zoeken!

Arbeidsvoorwaarden
Een aantrekkelijk startsalaris van ?2600 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (Dit bedrag is inclusief onregelmatigheidstoeslagen)
Een fulltime of parttime dienstverband
Gemiddeld werk je 28 uur per week verdeeld over 4 dagen
Je start tussen half april & half juni 2021
Inzetbaarheid in de weekenden is een vereiste

Let op: het gaat om een tijdelijke vacature t/m december 2021.

In deze functie ga je aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en het grootste gespecialiseerde uitzendbureau in de sectoren Vervoer en Veiligheid. Wil jij werken voor A-merken zoals Albert Heijn, Qbuzz en PostNL? Dan zit je bij Consolid goed.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid