Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die graag afwisselend bezig wil zijn en daarnaast mooi dichtbij huis wil werken? Dan is dit de baan waarna je opzoek bent! Je komt als timmerman te werken bij een Twents bedrijf waar ongeveer 15 timmermannen in totaal werken. Het is een gezellig team, zo is er iedere vrijdagmiddag ruimte voor een drankje en is er ieder jaar een uitje met de collega’s!

Hoe ziet je werkdag eruit?
Iedere ochtend kom je, samen met je collega timmermannen, bij elkaar om een bak koffie te doen en de dag planning op het bord door te nemen. Wanneer dit voor iedereen duidelijk is, ga je met de bus van het bedrijf naar de klus. Werkzaamheden die je kunt verwachten zijn o.a. het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer, plaatsen van een dakraam, nieuw kozijn, deur etc. De werkzaamheden zijn vooral voor de woningstichting.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben je opzoek naar een volgende stap als timmerman of wil je het vak graag leren in de praktijk! Daarnaast vind je het leuk om in teamverband te werken, aangezien je veel samen zult werken met je collega’s.

Wat wij bieden
Een uitdagende en afwisselende baan als timmerman bij een gezellig bedrijf! Je wordt conform bouw cao verloond, dus een salaris tussen de EUR2.400 en EUR2.950 per 4 weken afhankelijk van je werkervaring. Je bouwt vanaf je eerste werkdag BPF bouwpensioen op en maakt gebruik van het tijdspaarfonds. Vakantiegeld krijg je dus netto uitbetaald!

Om ervoor te zorgen dat jij op meerdere vlakken inzetbaar bent, bieden wij jou de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen! Hierdoor wordt je niet alleen allrounder als vakman maar is het ook eenvoudiger om te stijgen in het salaris.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons op kantoor, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten