Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman of werkplaatstimmerman die opzoek is naar meer uitdaging in zijn werk? Dan is dit de vacature waarnaar je opzoek bent! Wij bieden een uitdagende baan als werkplaats timmerman bij een innovatief en snelgroeiende onderneming.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Je start de dag als timmerman met een kop koffie met je vier vaste collega’s, waarnaar je samen de bouwtekeningen doorneemt om de taken te verdelen. Het mooie is dat je als timmerman bij dit bedrijf, altijd van begin tot eind aan het project werkt. Mocht je het leuk vinden dat heb je ook de mogelijkheid om af en toe wat service werkzaamheden te verichten op bouw. Projecten die je o.a. kan verwachten zijn, exclusieve houten vakantie woningen, boekenkasten voor een museum, houten overkappingen, houten constructie voor een groot theater in Frankrijk.

Ben jij de kandidaat?
Dan bij een timmerman of werkplaatstimmerman die graag meer afwisseling in uitdaging in zijn werk wil zien! Voor deze functie is het belangrijk dat je goed tekening kan lezen.

Wat wij bieden
Een uitdagende en super afwisselende baan als werkplaatstimmerman! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.750 en EUR3.000 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen op en ga je mee met cao verhogingen.

Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen! Hierbij kun je denken aan een cursus tekening lezen, houtrot, VCA of aanhangerrijbewijs.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Is dit de functie waarnaar je opzoek bent? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden Faber nog meer voor jou heeft? Neem dan direct contact op met Bas IJsinga, bel of stuur een appje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten