Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
De ene week werk je als schilder in een duo aan mooie schilder opdrachten bij mensen thuis in de particuliere sector; het andere moment kan het maar zo zijn dat je met een team op pad gaat om een huurwoning op te knappen. Samen bespreek je met de teamleider vooraf aan het schilderwerk even het plan van aanpak om vervolgens gericht aan de slag te kunnen als schilder. Loop je ergens tegenaan dan kun jij altijd rekenen op hulp van je directe collega’s.
Als je schildert bij dit bedrijf dan kun je rekenen op een topteam van ervaren schilders waarmee je een mooie tijd tegemoet gaat. Je collega’s zijn nuchter, hebben hart voor de zaak en houden zeker van een dolletje! Bij dit schildersbedrijf ben je dan ook niet voor even, je kan ervanuit gaat dat je zeker het hele schilder seizoen werk hebt. Ook kun je bij dit bedrijf je geluk wel op als het gaat om persoonlijke aandacht, want hier ben je niet de schilder die zijn werk goed moet doen, maar gaat het ook om de persoon erachter! Schilderen is net mensenwerk!

Ben jij de kandidaat?
Dan hou jij van goed schilderwerk afleveren en gezelligheid. Want je collega’s zijn dol op vrijdagmiddag borrels en lekkernijen. Je bent een schilder die er helemaal voor wil gaan, uiteraard samen met je team van ervaren schilders. Voor deze vacature is het van belang dat jij in de gelegenheid bent om zelf naar de zaak of een klus te rijden wanneer dat nodig is.

Wat wij bieden
Een baan als schilder waar je elke dag kunt werken aan mooie klussen in de particuliere sector en groot onderhoud. Je wordt daar goed voor beloond conform de schilders CAO, waarbij je wel EUR 2995,00 salaris per maand kan verdienen mits je al wat jaartjes schilder ervaring meebrengt. Mocht het nou zo goed klikken, dan is uitzicht op een vast dienstverband ook zeker bespreekbaar. Uiteraard vinden we jouw ontwikkeling ook belangrijk, je krijgt daarom een uitgebreid aanbod aan cursussen zoals houtrot, verfspuiten of je VCA certificaat dat je via ons kan behalen, mocht je hier interesse in hebben. Dit kost jou dus niets! Met deze mogelijkheden ben je allrounder inzetbaar, wat weer een hoger salaris met zich mee kan brengen. Samen kijken we naar wat jij belangrijk vindt en heb je altijd persoonlijk contact met ons. Dit houdt in dat áls er iets geregeld moet worden, dat snel wordt opgepakt. Heb jij bijvoorbeeld een vraag over de loonstrook? Neem contact met ons op en wij kunnen je direct van antwoord voorzien. Wel zo makkelijk toch?

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Je kan ons bellen of appen op: T: [klik hier voor het telefoonnummer] . Een mailtje stuur je naar: [stuur een e-mail] Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor, de koffie staat klaar!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten