Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wil jij zekerheid hebben in het werk wat je doet, netto vakantiegeld opbouwen, beloond worden en ook nog eens bouw pensioen opbouwen? Wij hebben de vacature voor jou als timmerman!

De focus bij onze opdrachtgever ligt volledig in de nieuwbouw. Je gaat als timmerman aan de slag met een vaste groep collega’s, bestaand uit een team van 3 ervaren timmermannen. Het is de bedoeling dat je de woning van top tot teen aflevert en het mooie aftimmerwerk verzorgt waar jij na afloop als een trotse timmerman op kunt terug kijken.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij op dit moment al aan het werk als timmerman, maar loop je toch tegen een aantal aspecten aan. Misschien ben jij toe aan het werken in een andere omgeving? Omdat je al járen bij hetzelfde bedrijf. Of werk je op dit moment juist in hele grote teams, of steeds met andere collega’s en ben je toe aan wat meer duidelijkheid en structuur? Of lijkt het je leuker om in een wat kleiner team te werken als timmerman? Dan past deze vacature precies bij jou!

Wat wij bieden
Faber beloond jouw vakmanschap volledig conform de bouw cao met als extra optie het tijdspaarfonds! Wij bieden jou als timmerman zekerheid door middel van het hele jaar door werk en mogelijkheden met een vast contract. Daarnaast vinden wij ontwikkeling belangrijk om jou op termijn nog breder inzetbaar te maken. Dat is de reden dat wij jou 2 (gratis) cursussen per jaar aanbieden. Want hoe breder inzetbaar, hoe meer deuren er voor je opengaan! Klaar voor zekerheid en een werkgever die jou als specialist waardeert? Sluit je dan aan bij onze Faber familie!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek met jou aan om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of voor het inplannen van een kennisgesprek kun je bellen of een appje sturen naar Danny Niemans.
06 – 20 74 59 85 of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten