Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die niets liever doet dan werken aan een renovatie project? Dan bieden wij de baan waarnaar jij opzoek bent! Het gaat om een toonaangevend aannemingsbedrijf waar jij als timmerman centraal staat. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact en de ontwikkeling van jou als timmerman binnen het bedrijf. Zo is het binnen het bedrijf heel normaal dat jij als timmerman doorgroeit naar een functie als uitvoerder of werkvoorbereider op kantoor mocht je deze ambitie hebben.

Het bedrijf waar jij als timmerman aan de slag zult gaan heeft verschillende grote renovatieprojecten in de omgeving, waarbij je o.a. kunt denken aan een renovatie van een groot bedrijfspand, een complete wijk met huurwoningen of ombouw van bedrijfspand naar appartementencomplex. Het bedrijf zorgt ervoor dat jij voorzien wordt van een bedrijfsauto, voorzien van de modernste gereedschappen.

Ben jij de kandidaat?
Dan werk je graag bij een familiebedrijf waar alles tot in de puntjes voor je geregeld is! Iedere maand is er een veiligheidsbijeenkomst en wordt er gewerkt met de modernste materialen. In de functie is het belangrijk dat je aantoonbare werkervaring hebt als timmerman of een opleiding hebt gevolgd als timmerman.

Wat wij bieden
Een afwisselende baan als timmerman in de renovatie! Daarnaast ontvang een salaris conform bouw cao, tussen de EUR2.700 en EUR2.950 per 4 weken afhankelijk van je werkervaring. BPF bouwpensioen bouw je op vanaf je eerste werkdag en maak je gebruik van het tijdspaarfonds!

Om ervoor te zorgen dat jij niet stil blijft staan in je ontwikkeling bieden wij vanuit Faber jou de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Ieder jaar mag je er 2 volgen op onze kosten! Hierbij kun je denken aan, cursus houtrot, kitten, aftimmeren, tegelzetten, BHV, heftruck etc.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Is dit de baan waarnaar je opzoek bent? Of ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden Faber nog meer voor je heeft? Wacht dan niet en neem contact met mij op! Bel of stuur een appje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Uiteraard mag je ook binnenlopen bij ons kantoor, de koffie staat klaar!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten