Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een leuk bouwbedrijf met een compleet eigen werkplaats kunnen wij een zelfstandige timmerman voorzien van een nieuwe uitdaging met zekerheid. Het bouwbedrijf bestaat uit een team van 15 timmermannen, waar elke bouw wordt gerealiseerd met 3 vaste collega timmermannen. Je gaat hier aan de slag in de renovatie bij particulieren thuis. Een aanbouw of overkapping valt allemaal onder jouw taak als timmerman. De klussen zijn zeer breed. Zo kan het zijn dat je de ene dag eerst het dak gaat slopen en de volgende dag een volledig nieuwe kap op de woning plaatst.

Ben jij de kandidaat?
Dan kom jij graag bij andere mensen over de vloer als timmerman om de spijker op z’n kop te slaan. Je hebt een sociaal karakter en vind het leuk om naast je collega’s, ook veel met klanten te communiceren. Zo kun jij als timmerman in teamverband de nieuwe verbouwingwensen van klanten realiseren.

Wat wij bieden
Wij bieden loon volledig conform de Bouw cao met BPF pensioen en het tijdspaarfonds, ADV dagen én een contract met zekerheid. Waarom? Omdat jij net zoveel recht hebt op deze arbeidsvoorwaarden als een timmerman die in dienst is bij het bouwbedrijf voor wie jij aan de slag gaat! Dat klinkt toch super!?

Ohja, wil jij een cursus volgen tot aankomend uitvoerder of wil jij altijd nog eens in het bezit komen van een aanhanger rijbewijs? Faber biedt jou deze mogelijkheden kosteloos aan! Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft ontwikkelen waardoor er meer doorgroeimogelijkheden voor jou kunnen ontstaan. Niet alleen in functie, maar ook in salaris.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek met jou aan om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of voor het inplannen van een kennisgesprek kun je bellen of een appje sturen naar Danny Niemans.
06 – 20 74 59 85 of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten