Faber personeelsdiensten

Metselaar

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een toonaangevend bouwbedrijf die gevestigd is in het Oosten van het land kun je als metselaar komen te werken bij een gezellig en klein bedrijf bestaande uit 12 collega’s. Het bedrijf zit met al haar projecten binnen een straal van 20 kilometer rondom haar eigen vestiging. Elke ochtend mag jij zelfstandig naar de projecten komen of kom je eerst ’s ochtends met alle metselaars een bakje koffie drinken in de werkplaats. Dit kun jij ook doen, om vervolgens bij je collega metselaar in de bus te stappen om gezamenlijk naar de projecten te rijden. Als metselaar houd jij je hier voornamelijk bezig houdt met het metselen van luxe vrijstaande woningen.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een metselaar die houdt van variatie en gezelligheid op je werk. Want klanten willen naast een mooi gemetseld huis, ook blij zijn met ju als vakman! Heeft de klant na jouw komst weer een klus? Dan ben jij de eerste aan wie ze zullen denken. Het is voor deze functie van belang dat je in het bezit bent van rijbewijs B en je enige ervaring hebt als metselaar. Maar uiteraard staat plezier voorop! Want wij geloven erin dat wanneer onze metselaars plezier in hun werk hebben, dat dit ten gunste komt van de kwaliteit van de projecten.

Wat wij bieden
Wij bieden een salaris tussen de EUR 2756,- en EUR 2970,- per 4 weken, wat inhoud dat je 13 keer betaald krijgt per jaar. Daarnaast heb je vanaf dag 1 recht op het BPF pensioen. Naast de vastgestelde vakantiedagen in de CAO, krijg je bij ons ook extra ATV dagen en mag je deelnemen aan de opbouw van tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%).
Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan. Duurzame inzetbaarheid is erg belangrijk en om jou meer zekerheid te kunnen bieden en multi-inzetbaar te maken bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek met jou aan om de mogelijkheden te bespreken. Voor vragen of voor het inplannen van een kennisgesprek kun je bellen of een appje sturen naar Danny Niemans.
06 – 20 74 59 85 of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten