Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman die toe is aan een nieuwe stap in zijn loopbaan? Lees dan snel verder! Wij bieden een baan als timmerman service & onderhoud. In deze functie ga je verschillende kleine klussen uitvoeren voor de woningstichting. Je komt te werken bij een familiebedrijf waar jij als medewerker centraal staat. Zo krijg je een eigen bedrijf bus voorzien van de modernste gereedschappen tot je beschiking.

Hoe ziet jou werkdag eruit?
Je begint de dag als timmerman met het doornemen van de afspraken op je eigen IPAD. Waarna je volgens planning langs gaat bij je eigen klanten. Werkzaamheden die je o.a. kan tegen komen zijn, het opsporen van een lekkage, recht hangen van een klemmende deur, vervangen van een gebroken tegen in de badkamer, een lekkende kraan of vervangen van een slot. Kortom zeer afwisselend werk!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een timmerman die opzoek naar meer afwisseling zijn werk of het werk graag dichterbij huis wil hebben. Voor deze functie als timmerman service & onderhoud is het belangrijk dat je aantoonbare werkervaring hebt als timmerman.

Wat wij bieden
Een uitdagende en afwisselende baan als timmerman service en onderhoud! Daarnaast ontvang je een salaris tussen de EUR2.700 en EUR2.950 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijdspaarfonds. Bij Faber vinden we het belangrijk dat je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen, daarom krijg je gedurende je loopbaan de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben je enthousiast geworden? neem dan contact op met Bas IJsinga! Tel: [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Je mag ook binnenlopen bij ons kantoor, de koffie staat voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten