Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wil jij als timmerman of timmervrouw meewerken aan een mooiere omgeving en blije klanten in de regio Twente? Wij zijn per direct opzoek naar timmermannen of timmervrouwen die blij worden van hun werk!

Werk jij als timmerman / timmervrouw bijvoorbeeld liever aan een groot nieuwbouwproject of bouw je liever een grote vrijstaande villa? Of gaat jou voorkeur uit naar meer klant- en servicewerk? Wij werken samen met toonaangevende bouw- en timmerbedrijven in de omgeving Twente . Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken waar jij als timmerman blij van wordt.

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een timmerman die opzoek is naar meer uitdaging en variatie in zijn werk, meer zekerheid doormiddel van een vast contract of werk dichterbij huis .

Wat wij bieden
Een afwisselende en uitdagende baan als timmerman of timmervrouw in de regio Twente. Bij Faber ontvang je een salaris conform bouw cao tussen de EUR2.300 en EUR2.980 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring. BPF bouwpensioen bouw je vanaf je eerste werkdag op en je maakt gebruikt van het tijdspaarfonds. Wat o.a. betekend dat jij je vakantiegeld netto krijgt uitbetaald!

Wij willen er graag voor zorgen dat jij je als timmerman verder ontwikkelend gedurende je loopbaan bij Faber. Om hiervoor te zorgen bieden wij jou de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar te volgen op onze kosten! Ook hebben wij een spaarpunten systeem bij Faber, waar je ieder gewerkt uur punten opspaart waar je super gave cadeaus van kan uitzoeken, in onze eigen webshop! Hierbij kun je denken aan, gereedschap, huishoudelijke artikelen of dagjes weg.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Spreek dit jou aan en ben je benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan direct contact op met Bas Ijsinga. Stuur een appje op bel naar [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Uiteraard mag je ook vrijblijvend binnenlopen bij ons kantoor!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten