Faber personeelsdiensten

Leerling bouw

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Overijssel
Enschede, Nederland
28 juli 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wil jij jezelf ontwikkelen tot een zelfstandig timmerman? Dit kan vanaf nu bij Faber! Onlangs hebben wij onze eigen vakschool opgezet waar wij ons volledig gaan richten op het timmerwerk.
Voor de opleiding leerling timmerman zal jij je in deze functie vooral richten op nieuwbouw projecten waar luxe villa's worden gebouwd of op renovatie timmerwerk. Het is de bedoeling dat jij samen met jouw leermeester en een collega een vast koppel gaat vormen en veel opsteekt van hun ervaring in de bouw. Jouw collega’s staan volledig open voor alle vragen of opmerkingen die jij hebt, bijvoorbeeld over diverse maatvoeringen, gereedschap en constructies. Het draait er om dat jij tenslotte je diploma gaat behalen en straks volledig als een zelfstandig timmerman de bouw op kan omdat er een groot tekort aan zelfstandige vakkrachten is ontstaan.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij gemotiveerd en sta je achter je keuze om als leerling timmerman aan de slag te gaan? Dan bieden wij jou de kans om je diploma te gaan behalen voor de bouw.

Wat wij bieden

Wij bieden je een contract bij Faber. Hierbij behoort loon conform de bouw cao met pensioen en tijdspaarfonds. Wil jij na het behalen van je opleiding jezelf gaan ontwikkelen tot aankomend uitvoerder óf wil jij gaan voor je aanhanger rijbewijs? Wij bieden jou al deze mogelijkheden aan omdat we het belangrijk vinden die jij je volledig kunt ontwikkelen als timmerman. Kortom Faber faciliteert alles voor jou! Uiteraard zullen wij jou volledig ondersteunen met je opleiding. We plannen evaluatie gesprekken in zowel tijdens als na werktijd en houden de planning bij omtrent diverse deadlines van schoolopdrachten.

Waar jij gaat werken

Meer weten?

Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek met jou aan om de mogelijkheden binnen onze Faber vakschool te bespreken. Voor vragen of voor het inplannen van een kennisgesprek kun je bellen of een appje sturen naar Danny Niemans. T: 06 – 20 74 59 85 of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten