Vermaat Servicekantoor BV

Horeca medewerker

Details van de functie

Logo Hey bijbaner! Lekker werken naast je studie? Kom ons jonge en enthousiaste team versterken bij STACH Haarlem. Jij zorgt ervoor dat onze klanten met een glimlach de deur uit lopen. Eén ding is zeker; je werkt bij een toffe organisatie, je kunt bij ons jezelf zijn en wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele groei. Ben jij dus flexibel inzetbaar, waarvan minimaal 1 weekenddag en een doordeweekse dag naar keuze? Solliciteer dan direct!

Aan de leukste kleine markt van Haarlem, de Botermarkt, vind je naast alle zonovergoten terrassen op het hoekje de eerste STACH winkel in Haarlem. De Haarlemmer kan hier terecht voor ontbijtjes, vers brood, lekkere snacks en gezonde maaltijden om mee te nemen naar huis. Onze gasten kunnen 24/7 gezond en lekker de dag doorkomen.

Gedeelde passie voel je in alle teams van STACH. De combinatie tussen écht vakmanschap, kwaliteitsproducten, nauwe samenwerking en ondernemerschap met een warme uitstraling; dat is wie wij zijn. Dit team bestaat uit 21 medewerkers en 1 storemanager. Met elkaar zetten wij iedere dag weer een topprestatie neer. Kom jij er ook iets moois van bakken?

Deze locatie geopend is van maandag t/m zaterdag van 08:00 uur t/m 19:00 uur en op zondag van 09.00 uur t/m 19.00 uur? Dat betekent lekker flexibel werken!

Werk je bij STACH, dan werk je in een jonge organisatie waarin elke dag anders is. Door de ruime openingstijden doordeweeks en in het weekend, heb je veel flexibiliteit in werktijden. En wil je doorgroeien binnen STACH of op een andere locatie van Vermaat? Top, wij stimuleren dat!Jouw werkdag als horeca medewerker

?Goedemorgen!? Jij bent met het goede been uit bed gestapt en bent klaar om te knallen. De bar in de STACH winkel is JOUW domein. Je maakt koffie, adviseert klanten over producten en helpt ze met afrekenen. Je ziet van alles voorbij komen, zowel qua klanten als producten. Tijdens de lunch komen studenten voor onze overheerlijke en gezonde wraps. Aan het einde van de dag komen zakenmannen voor een snel en wederom gezond avondmaal. Het loopt de hele dag door met klanten die speciaal voor onze lekkere koffie komen. Gemakkelijk zet jij de meest speciale koffies en daarnaast maak je even een praatje met een van de vaste klanten. Wat een top dag!

Jouw ingrediënten

 • Jij hebt al ervaring in de horeca en met koffie zetten, heb je daarnaast ook nog barista skills? Helemaal top!
 • Jij maakt graag een praatje met klanten en neemt altijd dat extra stapje.
 • Jij bent verantwoordelijk en vind het niet erg om zelfstandig te werken.
 • Liefde gaat door de maag als het om eten & drinken gaat.
 • Jij bent blij als klanten met een grote glimlach weglopen.

Jouw pakket
 • Een passend, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
0 - 15
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV