Santé Partners

Maatschappelijk werker - Zeist

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een baan waarin je echt iets betekent voor mensen? Een baan waarin je intensief samenwerkt in een CJG team in Zeist, waarbij je individueel en groepsgericht inwoners ondersteunt? En waarin je bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van preventie, laag-drempelige toegang en duurzaam terug naar normale oplossingen van inwonersvragen? Kom dan werken bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor inwoners. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Maatschappelijk werker | Zeist, tijdelijk wegens zwangerschapsvervanging
28 uur per week, van augustus t/m december 2021.De algemeen maatschappelijk werker (AMW) werkt intensief samen met de gemeente en ketenpartners in de CJG Teams ter ondersteuning van de inwoners van gemeente Zeist. Laagdrempelig, dichtbij, vraaggericht en creatief. Maatschappelijk werkers denken actief mee en anticiperen op de lokale situatie. Santé Partners stimuleert, inspireert en ondersteunt hen daarbij.

Jij als maatschappelijk werker…
biedt individueel of collectief hulp bij het oplossen of hanteerbaar maken van problemen op maatschappelijk en psychosociaal gebied. Je zet je in om jonge inwoners en/of hun gezinnen te begeleiden op alle levensgebieden en biedt waar nodig ook materiële hulpverlening. Je werkt intensief samen met professionals van diverse instellingen en (voortgezet) onderwijs en bent toegankelijk voor inwoners. Je hebt een proactieve houding en beschikt over de vaardigheid om vroegtijdig te kunnen signaleren. Jij weet de juiste mensen uit jouw netwerk - dan wel het sociale netwerk van de inwoners in te schakelen. Je bevordert de zelfredzaamheid, door altijd uit te gaan van de eigen kracht en het probleemoplossend vermogen. Je streeft ernaar om sociaal isolement en achterstandssituaties te voorkomen en sociale integratie en participatie te versterken. Dit doe je altijd vanuit een samenwerking met onze ketenpartners.

Jouw nieuwe werkplek
Je werkt voor het CJG Team in Zeist en maakt deel uit van het team in de wijk Zeist-Noord. Als maatschappelijk werker ga jij je specifiek richten op hulpverleningsvragen. Je hebt de ruimte om een hulpverleningsproces uit te voeren wat soms wat langer duurt en waar meerdere gesprekken voor nodig zijn. Het zal meestal nodig zijn om cliënten persoonlijk te ontmoeten voor een zo effectief mogelijke communicatie. Gesprekken en activiteiten kunnen bij de inwoners thuis plaatsvinden, maar zijn op kantoor ook mogelijk. Dat biedt vaak meer gelegenheid om samen te reflecteren op wat er speelt.Naast individuele hulpverlening ben je met je collega’s medeverantwoordelijk voor het groepswerk. Er zijn bijvoorbeeld trainingen sociale vaardigheid en een assertiviteitsgroep. In 2021 gaan we zogenaamde aanvangsgroepen starten. Bijvoorbeeld voor mensen met psychosociale vragen en ook voor mensen met financieel-administratieve vragen. Daarnaast coördineren wij de Wegwijscafés in Zeist en het Huisvestingscafé. Dit zijn spreekuren waar de hulp in hoofdzaak geboden wordt door vrijwilligers van Humanitas en SchuldHulpMaatje Zeist.Bert Winters, maatschappelijk werker: “Het is heerlijk werken als maatschappelijk werker in Zeist. We genieten veel vertrouwen en mogen pionieren op het ontwikkelen van groepswerk en het versterken van het aandeel vrijwilligerswerk hierin. Ik vind het fijn om met mensen met zoveel verschillende problematieken te kunnen werken. Ik leer elke dag weer bij!”


Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je als Maatschappelijk werker een mooi salaris. De inschaling van de functie is in schaal 8, het salaris bedraagt € 2.712,00 tot € 3.864,00 op basis van 36 uur van de CAO Sociaal Werk. Wij bieden hierin goede secundaire arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor duurzame inzetbaarheid, loopbaanbudget en individueel keuzebudget. Santé Partners biedt tevens een inspirerende werkomgeving, die gericht is op goed georganiseerde hulpverlening en tevreden medewerkers. Je ontvangt daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33%. De organisatie is informeel, overzichtelijk en heeft korte lijnen. Als Maatschappelijk werker krijg je ruimte om lokaal invulling te geven aan jouw professie.

Wie ben jij?
• Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding (Maatschappelijk werk), met minimaal 3 jaar werkervaring met multi-probleemgezinnen, outreachende hulpverlening en huiselijk geweldssituaties, die in staat is complexe casuïstiek zelfstandig te begeleiden.
• Je bent SKJ-geregistreerd.
• Je hebt ervaring met groepsbijeenkomsten, versterken van de zelfredzaamheid, versterken van het eigen netwerk, inzet van informele ondersteuning door vrijwilligers en verbindingen leggen tussen werknemers.
• Je bent flexibel inzetbaar, ook buiten kantooruren.
• Je bent een doortastende en toegankelijke persoonlijkheid, gericht op samenwerking en ontwikkeling. Je bent resultaatgericht, flexibel, met uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om planmatig te werken.Informatie en Sollicitatie
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 24 mei via de 'direct solliciteren button'. De gesprekken zullen in de week van 24 mei gepland worden. Voor meer informatie omtrent de sollicitatie neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Klik op het WhatsApp-icoontje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met maatschappelijk werker Fatemeh Haghayegh [klik hier voor het telefoonnummer] .Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners