Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij toe aan een carrière switch en droom je er van om als schilder aan de slag te gaan? Heb je nog geen meters gemaakt binnen het schildersvak, maar lijkt het jou wel leuk om opgeleid te worden tot schilder? Dan heten wij jou van harte welkom bij Faber Personeel! Wij geven jouw nieuwe carrière als schilder een flinke boost.

Hoe doen wij dat? Wij gaan samen met jou op zoek naar een leuk leerbedrijf waar jij je thuis voelt! Vervolgens ga je bij dit schildersbedrijf de fijne kneepjes van het schildersvak leren. Je begint met een van de belangrijkste taken, namelijk het voorwerk. je leert hoe je de ondergrond moet voorstrijken en hoe je met de juiste materialen oneffenheden weg werkt. Werkzaamheden als ontvetten, schuren en gronden behoren tot de dagelijkse taken.

Jij staat niet stil en je ontwikkelt je als schilder steeds verder door. De werkzaamheden worden steeds uitdagender. Je leert bijvoorbeeld hoe je houtrot kunt vervangen en hoe je behang netjes aanbrengt. Dit alles doe je onder toeziend oog van een ervaren schilder. Heb jij na een aantal weken het gevoel dat het schildersvak helemaal je ding is? Dan is het mogelijk om via ons een avondopleiding tot schilder niveau 2 te volgen. Nieuwsgierig geworden? Graag vertellen wij je er meer over in een persoonlijk gesprek.

Ben jij de kandidaat?
Wij zijn vooral op zoek naar mannen en vrouwen die graag hun handen uit de mouwen steken. Je bent gemotiveerd en niet bang om vies te worden. Omdat je als schilder vaak op een steiger of hoogwerker komt te staan is het wel zo fijn dat je geen last hebt van hoogtevrees.

De projecten bevinden zich in heel Zeeland, daarom is het belangrijk dat je in ieder geval een rijbewijs hebt. Heb je geen eigen vervoer? Dan kijken wij graag samen met jou naar een oplossing.

Jij als persoon bent leergierig en staat er voor open om nieuwe dingen te leren. Je durft vragen te stellen en omdat je vaak met meerdere schilders op een klus komt te staan werk je graag in teamverband.

Wat wij bieden
Wij waarderen jouw ambitie en daarom bieden wij jou een passend leerbedrijf waar je het hele jaar door kunt werken. Je ontvangt als leerling schilder een salaris tussen de EUR1.800,- en EUR2.300,- bruto per maand. Natuurlijk bouw je bij ons ook vakantiegeld en vakantiedagen op. Als je het hele jaar werkt krijg je van ons 25 vakantiedagen. Bij ons heb je keuze uit pensioen: BPF Schilders of het Stipp pensioen. Benieuwd naar de verschillen? Graag leggen wij dit je uit onder het genot van een bak koffie.

Voor elk uur dat je voor ons werk bouw jij spaarpunten op. Met deze punten kan je bij ons sparen voor weekendjes weg en andere leuke kadootjes. Naast deze spaarpunten organiseren wij ieder jaar een gezellige zomer barbecue en een winter borrel met de hele Faber familie. Leuk en gezellig!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Kan jij niet wachten om als schilder aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk op deze functie door op "direct solliciteren" te klikken. Ook als je nog vragen hebt of twijfelt dan komen wij graag met je in contact. Je kan bellen / appen naar Marijn op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten