Aldiver

BBL chauffeur wegvervoer

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Utrecht
Utrecht
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Woon jij in de omgeving van Woerden, wil je werken voor een logistiek dienstverlener en werken in een jong en enthousiast team. Reageer dan nu!

Als leerling chauffeur begin je in het magazijn als logistiek medewerker, waar je gaat orderpicken op verschillende niveaus. Met of zonder heftruck. Alle handelingen worden gescand met een handscanner. Alle locaties in het warehouse worden herkend met een barcode. Goederen worden ook voorzien van barcodelabels, Elke handeling zoals ontvangst, picking, verzendingsgereed maken en belading, wordt gescand om later een track & trace mogelijk te maken.

Als BBL leerling chauffeur wegvervoer werk je hier vier dagen per week en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC bij jou in de buurt.

Zodra je je rijbewijzen hebt gehaald zal je doorstromen richting het transport.

Om voor deze opleiding in aanmerking te komen heb je minimaal een VMBO diploma. Ben je gemotiveerd om aan te pakken, geïnteresseerd in transport en logistiek en ben je minimaal 16 jaar en vind je het niet erg om in wisselende diensten te werken.

De hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd. Je wordt beloond op basis van de CAO-beroepsgoederenvervoer.
Na het behalen van je diploma kan je hier blijven werken als chauffeur.

Om als chauffeur goederenvervoer aan de slag te kunnen, moet je natuurlijk wel de rijbewijzen B, C en C-E halen. Hiervoor heeft Aldivèr een zeer goed en aantrekkelijk pakket samengesteld. In samenwerking met goede regionale verkeersscholen word je snel en verantwoord opgeleid. Je investeert hierin zelf natuurlijk ook. De kosten hiervoor worden grotendeels door ons betaald. Aldivèr betaalt de opleiding en gedurende het gehele traject leg je wekelijks een vast bedrag van je salaris in om jouw eigen bijdrage bij elkaar te sparen. De bonussen die je kunt verdienen maken het voor jou nog aantrekkelijker, daarmee kan je tot maximaal 60% van je opleiding terug verdienen.

Na het behalen van je rijbewijzen en vakdiploma werk je nog zo’n anderhalf jaar via Aldivèr. Je verdient dan natuurlijk het bijbehorende salaris en doet zo je eerste ervaring op als chauffeur.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver