Aldiver

BBL chauffeur goederenvervoer

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgever in Breda / Hazeldonk zijn wij op zoek naar een leerling chauffeur. Woon jij in de omgeving van Breda bedrijventerrein Hazeldonk of ben je in de gelegenheid daar te komen. Reageer dan direct.

Als BBL leerling chauffeur wegvervoer werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt.

Om voor deze opleiding in aanmerking te komen heb je minimaal een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma. Ben je vanzelfsprekend gemotiveerd om aan te pakken, geïnteresseerd in transport en logistiek en ben je minimaal 16 jaar, liefst bijna 17.

De hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd. Je wordt beloond op basis van de CAO transport en logistiek.
Na het behalen van je diploma kan je hier blijven werken als chauffeur.

Om als chauffeur goederenvervoer aan de slag te kunnen, moet je natuurlijk wel de rijbewijzen B, C en C-E halen. Hiervoor heeft Aldivèr een zeer goed en aantrekkelijk pakket samengesteld. In samenwerking met goede regionale verkeersscholen word je snel en verantwoord opgeleid. Je investeert hierin zelf natuurlijk ook. De kosten hiervoor worden grotendeels door ons betaald. Aldivèr betaalt de opleiding en gedurende het gehele traject leg je wekelijks een vast bedrag van je salaris in om jouw eigen bijdrage bij elkaar te sparen. De bonussen die je kunt verdienen maken het voor jou nog aantrekkelijker, daarmee kan je tot maximaal 60% van je opleiding terug verdienen.

Na het behalen van je rijbewijzen en vakdiploma werk je nog zo’n anderhalf jaar via Aldivèr. Je verdient dan natuurlijk het bijbehorende salaris en doet zo je eerste ervaring op als chauffeur.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver