Aldiver

Heftruckchauffeur 2-ploegendienst

Details van de functie

Logo Ben jij altijd al fan geweest van achter het stuur zitten en blink jij uit in het besturen van materieel? Dan hebben wij de baan voor jou als heftruckchauffeur tweeploegen. Binnen deze leuke functie ga jij aan de slag om alle goederen binnen het magazijn te laden en te lossen. Dit doe je door middel van een heftruck met tapijtdoorn. Wellicht vraag jij je nu af, wat is eigenlijk een tapijtdoorn? Dit is een aan de heftruck gemonteerde 4 meter lange metalenpin, waarmee je perfect het tapijt wat zij voornamelijk transporteren kan laden en lossen. Het rijden met een dergelijke pin vraagt van jou dat je in staat bent om dieptes correct in te schatten en dat jij ontzettend goed je omgeving in de gaten kunt houden. Belangrijk is dat jij situaties goed kan inschatten en erg nauwkeurig werkt.Naast al deze noodzakelijke kwalificaties is het ook belangrijk dat je bereid bent om in een tweeploegensysteem te werken. Je werkdagen vallen tussen maandag t/m zaterdag. Natuurlijk zijn wij er van bewust dat dit behoorlijk wat flexibiliteit van jou vraagt en daarom betalen wij jou voor deze onregelmatigheid een extra vergoeding. Het grote voordeel van een tweeploegensysteem is natuurlijk dat jij eens in de twee weken overdag vrij bent, waardoor je eindelijk tijd hebt voor die leuke hobby van je!Kortom, voor deze leuke logistieke job is het belangrijk dat jij goed overweg kan met een heftruck en graag wilt werken in een tweeploegensysteem.

  • Het talent om foutloos te manoeuvreren met een heftruck;
  • Bereidheid om in een ploegensysteem te werken;
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel, een actieve en flexibele werkinstelling;
  • Werkervaring in een soortgelijke rol is een pré;
  • Ervaring in de Transport en Logistieke sector is een pré;
  • Je bent leergierig ingesteld, je wilt alle ins en outs van het werkproces weten om zo een onmisbare heftrucker te worden!

De hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd. Je wordt beloond op basis van de CAO van het leerbedrijf waar je gaat werken.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver