Aldiver

BBL Chauffeur wegvervoer

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Noord-Brabant
Raamsdonksveer
15 mei 2021

Details van de functie

Logo Voor een leuk leerbedrijf te Raamsdonksveer zijn we op korte termijn op zoek naar een een geschikte BB-leerling voor in 1e instantie loodswerkzaamheden. Mocht je al in bezit zijn van een B-rijbewijs of bereid zijn deze op kote termijn te halen dan kun je ook voor andere werkzaamheden worden ingezet. Dit is leerbedrijf is gespecialiseerd in distributie binnen Nederland en al jarenlang een interessant leerbedrijf voor onze leerlingen.

Als BBL chauffeur goederenvervoer werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt.
Na het behalen van je rijbewijzen en vakdiploma werk je nog zo’n anderhalf jaar via Aldivèr. Je verdient dan natuurlijk het bijbehorende salaris en doet zo je eerste ervaring op als chauffeur. In de meeste gevallen is dit bij het bedrijf waar je als leerling al werkte en waar je later een vaste baan kunt krijgen.

Om voor deze opleiding in aanmerking te komen heb je minimaal een Mavo-, VMBO- of Havo-diploma. Ben je vanzelfsprekend gemotiveerd om aan te pakken, geïnteresseerd in transport en logistiek en ben je minimaal 16 jaar, liefst bijna 17.

Ben je in bezit van eigen vervoer om in Raamsdonksveer te komen? En heb je geen problemen met wisselende werktijden tussen 7.30 uur - 21.30 uur? Reageer dan direct op deze vacature en we nemen contact met jou op!

Je wordt beloond op basis van de CAO van het leerbedrijf waar je gaat werken.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver