Aldiver

BBL logistiek teamleider

Details van de functie

Logo Voor het magazijn van onze relatie in Tilburg zijn we op zoek naar een BBL-leerling logistiek medewerker die bij voorkeur ook al in de vakantieperiode kan worden ingezet als uitzendkracht. De werktijden zijn in dagdienst van 08.00 uur - 17.00 uur, waarbij er wel de flexibiliteit gevraagd wordt om bij drukte eventueel om 07.00 uur te beginnen. De werkzaamheden zijn orderpicken en het verzendklaar maken van orders. Daarnaast ook ondersteunen bij het handmatig laden en lossen. Indien je via Aldivèr jouw hef-en /of reachtruckcertificaat hebt behaald kun je ook hiermee aan de slag.

Indien je al in bezit bent van rijbewijs B kun je ook ingezet worden voor intern transport tussen de verschillende magazijnen in Tilburg.

Als BBL logistiek medewerker werk je vier dagen per week bij een erkend transport en logistiek leerbedrijf en volg je één dag in de week de theoretische opleiding bij het ROC in de buurt.

  • in het bezit van een VMBO-diploma en bij voorkeur al ingeschreven voor de BBL-opleiding logistiek medewerker
  • aanpakkersmentaliteit
  • in bezit van eigen vervoer om de werklocatie te kunnen bereiken
  • een hef/reachtruckcertificaat is een pré, deze kan ook via Aldivèr behaald worden

De hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd. Je wordt beloond op basis van de CAO van het leerbedrijf waar je gaat werken.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aldiver