DIT personeel

Leerling Installatiemonteur (Ede, BBL)

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Gelderland
Ede Gld
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Als Leerling Installatiemonteur start je aan je BBL-opleiding op het ROC A12 in Ede. En dag of 2 avonden in de week ga je naar school, de rest van de week ben je aan het werk en doe je meteen ervaring in de praktijk op.

Wat ga je doen?
?s Ochtends vroeg sta jij fris en fruitig klaar om met je eigen gereedschapskist naar je
werk te gaan. In samenwerking met je collega, die het installatiewereldje tot op zijn duimen kent, ga je aan de slag op diverse projecten. De werkzaamheden voer je uit bij een erkend leerbedrijf in jouw regio.

Als Leerling Installatiemonteur leer je alles over de meest voorkomende handelingen in de installatietechniek. Denk hierbij aan het aanleggen en installeren van leidingwerk, afvoersystemen, cv installaties en sanitair. Daarnaast verricht je ook onderhoudswerkzaamheden. Het betreft projecten in zowel nieuwbouw als renovatie. Je bent voornamelijk werkzaam in woningen, bedrijfspanden, scholen, overheid- en zorginstellingen. De technologie verandert continu, en jij gaat natuurlijk met de tijd mee door met de nieuwste technieken te leren werken!

Wij hoeven je niet te vertellen dat je met een diploma hogerop komt, meer verdient n meer kansen op de arbeidsmarkt krijgt. DIT helpt je met het behalen van je diploma en zorgt voor een mooie baan die bij je past!

Functie-eisen

  • Affiniteit met techniek
  • Woonachtig in de omgeving van Ede
  • Bij voorkeur een eigen auto/scooter

Wat wij bieden

? Via DIT volg je de opleiding Monteur Elektrotechnische Installaties (BBL).
? Een salaris; je werkt dus krijgt betaald
? Een leer-werkplek bij jou in de buurt die bij jou past
? Wij betalen je studiekosten en studieboeken wanneer jij je voor 100% inzet
? Je leert het vak onder leiding van een ervaren leermeester
? Een eigen praktijkbegeleider die er samen met jou voor zorgt dat jij je diploma behaald
? Heb je succesvol je opleiding afgerond, heb je een baan bij je leerbedrijf f hebben wij een andere leuke baan voor jou.

Neem contact op met Damien voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: [klik hier voor het telefoonnummer]
E: [stuur een e-mail]
I: www.ditpersoneel.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie n opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel