DIT personeel

Volwaardig Installatiemonteur/CV Monteur (Renswoude, Fulltime, vast werk)

Details van de functie

Logo Kan jij zelfstandig als in teamverband goed uit de voeten komen op uiteenlopende projecten? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de renovatie/nieuwbouw van een woning of een groot utiliteitsproject, bijvoorbeeld het renoveren van een ziekenhuis! Maar denk ook aan het restaureren van een monumentaal pand! Bij onze relatie uit Renswoude krijg je deze kans! Goed voor vaktalenten die ervaring op willen doen, maar ook zeker een blijvende uitdaging voor de technische ervaren toppers uit dit vak!

Als Installatiemonteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig plaatsen van verschillende installaties en het monteren van sanitair tot leidingwerk. Aan de hand van tekeningen of op aanwijzing van je leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van de verschillende installaties en het afmonteren daarvan.

Laat jij volvertrouwen zien dat jij onmisbaar bent voor de organisatie en daarom dat vaste contract verdient? Dan is het mogelijk deze te krijgen bij goed werknemerschap!

DIT is een werkgever die landelijk actief is, jou gegarandeerd aan het werk kan zetten als Installatiemonteur/cv monteur, jou volledig uitrust met kleding, PBM?s en (elektrisch gereedschap) , ook nog eens correct en stipt betaald volgens Cao-klein metaal en het o.a. ook erg belangrijk vindt hoe het met jou gaat en dat als er wat is, wij als team voor jou klaar staan! Kom werken bij DIT!

Functie-eisen

  • Vakdiploma?s (mbo Installatietechniek niveau 2 of hoger;
  • Als je aantoonbare of relevante werkervaring als loodgieter hebt in de woningbouw/nieuwbouw is dat mooi meegenomen!;
  • In bezit van geldig diploma (Basisveiligheid) VCA;
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;
  • Woonachtig in de regio Renswoude

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende vaktalent en wil jij DIT? :
? Goede arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal)
? Een aantrekkelijk salaris (Zelfstandig monteurs verdienen gemiddeld tussen de EUR2200-EUR2500 bruto)
? Kans op vast contract
? Pensioenopbouw
? Werkkleding
? (Elektrisch) gereedschap en PBM??s

Kom dan langs voor een kennismaking.
Wij zijn van het direct schakelen en zorgen ervoor dat jij maandag, uitgerust mét gereedschap, kleding en PBM?s, aan het werk kan!

Neem contact op met Damiën voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: [klik hier voor het telefoonnummer]
E: [stuur een e-mail]
I: www.dittechniek.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel