DIT personeel

Zelfstandig Loodgieter (Zeist, Fulltime)

  • Vacature
MBO
  • Utrecht
Zeist
23 oktober 2021

Details van de functie

Logo Ben jij voor minimaal 6 maanden beschikbaar als Loodgieter en wil jij op vaste locatie werken aan een groot renovatieproject in de woningbouw? Start dan als ervaren Installatiemonteur/loodgieter in Zeist!

Maak je niet druk om kleding, PBM?s en (elektrisch gereedschap), wij zorgen ervoor dat je volledig wordt uitgerust met dit totaalpakket. Wij betalen correct en stipt volgens Cao-klein metaal en vinden het o.a. ook erg belangrijk hoe het met jou gaat en dat als er wat is, wij als team voor jou klaar staan. Kom werken bij DIT!

Als zelfstandig Loodgieter ben je voor dit project onder andere verantwoordelijk voor het zelfstandig plaatsen van verschillende installaties en het monteren van sanitair tot leidingwerk. Aan de hand van tekeningen of op aanwijzing van je leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van de verschillende installaties en het afmonteren daarvan.

Functie-eisen

  • Vakdiploma?s (mbo Installatietechniek niveau 2 of hoger;
  • Aantoonbare of relevante werkervaring als loodgieter
  • In bezit van geldig diploma (Basisveiligheid) VCA;
  • Woonachtig in Zeist of omgeving;
  • In het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer.

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben jij een gemotiveerde en hardwerkende vaktalent en wil jij DIT? :
? Goede arbeidsvoorwaarden (cao klein metaal)
? Een aantrekkelijk salaris (Zelfstandig monteurs verdienen gemiddeld tussen de EUR2200-EUR2500 bruto)
? Een contract
? Pensioenopbouw
? Werkkleding
? (Elektrisch) gereedschap en PBM??s

Kom dan langs voor een kennismaking. Wij zijn van het direct schakelen en zorgen ervoor dat jij maandag, uitgerust mét gereedschap, kleding en PBM?s, aan het werk kan!

Neem contact op met Damiën voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: [klik hier voor het telefoonnummer]
E: [stuur een e-mail]
I: www.dittechniek.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel