DIT personeel

Timmerman 1 (Ommen, Fulltime)

Details van de functie

Het uurloon van de timmerman is dit jaar weer een stukje gestegen. En volgend jaar stijgt het uurloon met nog eens 3,0%. Wij vinden dat jij dat als vakman ook echt verdiend. Een allround oftewel zelfstandig timmerman verdient in deze functie volgens het Bouw CAO (verdiensten te vinden onderaan dit bericht).

Uiteraard heb jij kennis en ervaring met alle voorkomende werkzaamheden van een zelfstandig timmerman. En ik weet dat als jij dat bent ik jou niet hoef uit te leggen wat de werkzaamheden dan zijn, maar dit is voor het geval je nog twijfelt: in de functie van timmerman kan je zelfstandig of op aanwijzing bekisting aanleggen/verwijderen. Ook het plaatsen van eenvoudige bewapening, aanbrengen van sparingen en beveiligingen (steigers, trapgaten), kleine sloopwerkzaamheden, stel- en timmerwerkzaamheden volgens of zonder (bouw) tekening behoren tot je takenpakket. Behalve handigheid, beschik je over bouwkundig inzicht. Het betreft een klus/project voor langere tijd. En bij gebleken geschiktheid, gaan we onze wegen sowieso niet laten scheidden, dan is er een kans om bij de opdrachtgever op contract te komen.

Functie-eisen

? Een afgeronde opleiding ?timmerman?(vanaf mbo-niveau 2) of welvoldoende ervaring als timmerman 1;
? Ervaring met uiteenlopende timmerwerkzaamheden in woning- en utiliteitsbouw;
? Je hebt een geldig VCA diploma, zo niet? Dan regelen wij dat voor je;
? Bij voorkeur een rijbewijs en auto. Mocht je dit niet hebben? Ook gewoon bellen/ whatsappen!

Wat wij bieden

  • Een vaste fulltime baan;
  • Gereedschap, kleding en PBM?s (dit heb je natuurlijk nodig om je werk goed te kunnen uitvoeren);
  • Een aantrekkelijk salaris van ?2.624,00 bruto op basis van 4 weken excl. ADV dagen, reisuren en reiskosten;
  • Eerlijke, stipte en correcte betaling (je hebt er tenslotte hard voor gewerkt).

Wij bouwen samen met jou aan jouw toekomst. Ben jij enthousiast over de vacature en zie je een baan in de bouw wel zitten? Reageer dan nu! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met mij opnemen:

Kim Kiers, Recruiter DIT BOUW Noord- Nederland

T: [klik hier voor het telefoonnummer] bellen of whatsappen).
E: [stuur een e-mail];
I: www.ditbouw.nl

De koffie/thee staat klaar!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zin ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel