DIT personeel

Servicemonteur cv-installaties

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Zwolle
26 oktober 2021

Details van de functie

Logo Ik zoek jou, de ervaren Servicemonteur! Of zoek jij mij? Omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging in een werkgebied dichtbij huis.

Je belangrijkste taak is het onderhouden en verhelpen van storingen van cv-installaties. Om dit goed te kunnen verrichten is het belangrijk dat je al de nodige ervaring als Servicemonteur met je meebrengt.

Werken bij een bedrijf die landelijk verspreid zit, maar jou alleen inzet voor opdrachten dichtbij huis? Wij maken dit mogelijk! Kom je bus maar halen en jouw talenten inzetten.

We schetsen graag een werkdag voor je, maar wil je nu al contact om de mogelijkheden te bespreken mag je natuurlijk bellen/appen op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Je werkdag:
Niets is zo vervelend als een storing in het verwarmingssysteem in de koude dagen, je stapt daarom meteen in jouw bus en vertrekt naar de eerste klant. Vanuit het kantoor heb je een melding binnen gekregen over een lekkage in de cv-installatie waardoor er onvoldoende druk in het systeem is ontstaan en de installatie is stilgevallen.
Als een echte vakman heb jij snel door waar het probleem ontstaan is en haalt een gloednieuwe pakking uit de bus. Vervolgens controleer je het systeem nauwkeurig en voert onderhoud uit. De schade valt mee en je kan snel doorgaan met het vullen van het systeem. Je voert vervolgens een Co2 meting uit en alles is keurig in orde.

Functie-eisen

? Een mts /mbo diploma;
? Aantoonbare werkervaring als Servicemonteur;
? Je bent klantgericht (je komt bij mensen thuis);
? Rijbewijs B;
? In bezit van VCA of bereid deze via DIT te halen;
? Een keer een avond-, weekend of vakantiedienst vind jij niet meer dan normaal.

Wat wij bieden

Naast een zeer aantrekkelijk salaris en eigen een bedrijfsauto mag je rekenen op het volgende:

? Uitzicht op een vaste baan;
? Eerlijke, stipte en correcte betaling (je hebt er tenslotte hard voor gewerkt);
? Collectieve ziektekostenverzekering;
? Pensioenregeling;
? Je krijgt van ons gereedschap, werkkleding en PBM?s;
? Altijd werk, dichtbij huis.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel