DIT personeel

Service technieker regeltechniek

  • Vacature
MBO
  • Gelderland
Arnhem
13 mei 2021

Details van de functie

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijk en uitdagende baan? Heb jij al ervaring als Service Technieker in de regeltechniek en ben jij woonachtig in de omgeving van Arnhem? Laat ons dan weten dat jij onze nieuwe topper bent die klaar is voor een geweldige baan als Service Technieker (regeltechniek)
  • Als Service Technieker ben je werkzaam in de omgeving van Arnhem en heb je een uitgebreid takkenpakken. Wat ga je o.a. doen? Jij als service technieker: ? verzorgt de technische voorbereiding van het werk; ? bereidt bestellingen voor ten aanzien van het door hem benodigde materiaal en geeft de bonnen af aan de servicecoördinator; ? verzorgt de sortering van materiaal ten behoeve van overige serviceprojecten; ? verzorgt buiten de normale bedrijfstijden de planning van storingswerkzaamheden; ? registreert onvolmaaktheden en meldt dit aan de servicecoördinator; ? overlegt bij calamiteiten over de voortgang van de storingswerkzaamheden; ? rapporteert al zijn werkzaamheden op het service- respectievelijk onderhoudsdocument; ? acquireert, indien eindverantwoordelijke op locatie, bij de opdrachtgever; ? verzorgt, indien eindverantwoordelijke op locatie, de introductie op locatie van nieuwe werknemers, inclusief de uitzendkrachten; ? meldt onveilige situaties aan de servicecoördinator of de bedrijfsleiding; ? weekstaten dienen tijdig en volledig ingevuld te zijn en te worden afgegeven aan de leidinggevende.

Functie-eisen

  • Je hebt een diploma in de techniek
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een vereiste
  • Je beschikt over VCA
  • Je beschikt over een rijbewijs
  • Je bent woonachtig in de regio Arnhem.

Wat wij bieden

? Een vaste baan bij gebleken geschiktheid;
? Gereedschap, kleding en PBM?s indien nodig is;
? Erg aantrekkelijk salaris;
? Eerlijke, stipte en correcte betaling
? Pensioenregeling.

Neem contact op met Karolina voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: [klik hier voor het telefoonnummer]
E: [stuur een e-mail]

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlenging ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel