DIT personeel

Onderhoudstimmerman (Steenwijk, FT)

Details van de functie

Logo Als onderhoudstimmerman is iedere dag weer anders, samen met je collega's op de bouwplaats realiseer jij alle werkzaamheden die gerealiseerd moeten worden en verwerk je met oog op kwaliteit. Als onderhoudstimmerman verricht je dagelijks reparatie- onderhouds- en inspectiewerkzaamheden.

Functie-eisen

? Je hebt een afgeronde opleiding Timmeren;
? Woonachtig in de omgeving van Emmeloord;
? Je kan goed samenwerken maar ook zelfstandig je werkzaamheden uitoefenen;
? In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat wij bieden

? Uitdagende bouwprojecten;
? Volop ruimte voor eigen inbreng;
? Een open werksfeer met enthousiaste collega?s;
? Goede beloning conform de CAO Bouw & Infra.

Is dit iets wat jou aanspreekt? Wil je meer weten of gelijk solliciteren? Neem dan direct contact met mij op. Dan kan via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail naar [stuur een e-mail].

Dan nodig ik je graag uit bij ons op de vestiging om eens kennis te maken onder het genot van een kop thee/koffie of een blikje fris.

Tot snel bij DIT!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel