DIT personeel

Werkvoorbereider

  • Vacature
MBO
  • Gelderland
Arnhem
15 mei 2021

Details van de functie

Als werkvoorbereider ben je gewend je vast te bijten in je projecten. Je bent verantwoordelijk voor de verschillende technische en administratieve voorbereidingen. Daarnaast organiseer en ?engineer? je het project en alles wat daarmee te maken heeft. Je werkt veel samen met de uitvoerder, jullie onderlinge band is vanzelfsprekend goed, om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit Het opvragen van offertes, deze controleer en vergelijk je en daarnaast stel je tijdschema?s en detailplanningen op. Ook het opstellen en bijhouden van meer- en minderwerkoverzichten en het controleren van werk- en productietekeningen zijn onderdeel van je werk. Je woont bouwvergaderingen bij en je brengt er verslag van uit. Afwijkingen signaleer je zonder moeite en je rapporteert ze en tot slot bestel je materialen.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding bouwkunde;
  • Je hebt minimaal twee drie jaar werkervaring met verschillende projecten in de woningbouw, utiliteit en renovatie;
  • Het is handig als je kan werken met pakketten als Autocad, Solibri en Revit;
  • Praten gaat je makkelijk af. Je bent een echte teamplayer, en toch werk je zelfstandig en ben je innovatief.

Wat wij bieden

Wat wij bieden
  • Een dienstverband direct bij de opdrachtgever;
  • Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw CAO.

Interesse en meer willen weten? Neem dan direct contact met Karolina Grygier op. Dat kan via [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail naar [stuur een e-mail]

Tot snel bij DIT!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie n opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel