DIT personeel

Allround Timmerman

Details van de functie

Logo Jij bent op zoek naar een project waarvan je jaren later nog steeds kan zeggen dat jij dat mogelijk hebt gemaakt. Jij haalt voldoening uit het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden die voorkomen als allround timmerman. Allround timmerman in deze functie houdt niet op bij de meest voorkomende timmerwerkzaamheden. Voor deze functie zijn we op zoek naar een echte alleskunner die naast timmerwerkzaamheden ook kan stucen, tegelen en metselen.

Voor de bouw van 30 woningen in Enschede zijn we op zoek naar een allround timmerman met een hoge mate van zelfstandigheid. Herken jij jezelf hierin en ben jij de alleskunner die we zoeken? Dan is DIT de vacature voor jou!

Zie jij een uitdaging als allround timmerman in de regio Twente wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg. Dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

Functie-eisen
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • In het bezit van VCA-certificaat, of je bent bereid om deze via ons te halen;
  • Ervaring als Allround timmerman;
  • Je bent stressbestendig en zelfstandig;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Wat wij bieden

  • Een mooie baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
  • Salaris conform Bouw CAO;
  • Toegang tot opleidingen (Mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vak uitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel