DIT personeel

Metselaar

Details van de functie

Logo Als ervaren metselaar weet jij precies welke aanpak jij hanteert voor iedere nieuwe klus. Jij bent op zoek naar uitdagende en afwisselende projecten voor zowel projectbouw als klantwerk. Er ontbreekt niets aan jouw werkinstelling, maar je hebt geen zin om iedere dag een aantal uur onderweg te zijn naar de klus.

Bij DIT zijn wij op zoek naar ervaren metselaars die het leuk vinden om op verschillende projecten, op verschillende locaties te werken en tijdens het werk veel verschillende contacten op te doen. Doordat we een groot aanbod van klussen hebben, kunnen we jou altijd bemiddelen naar een leuke klus in de buurt.

Spreekt jou dit aan? Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

  • Ervaring als metselaar;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat. Of je bent bereid om deze via ons te halen;
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Zowel in teamverband als zelfstandig kan jij werken.

Wat wij bieden

Wat wij bieden
  • Een mooie baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
  • Zekerheid van contract;
  • Salaris conform Bouw CAO;
  • Toegang tot opleidingen (Mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vak uitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel