DIT personeel

Vloerenlegger

 • Vacature
MBO
 • Overijssel
Almelo
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Geen dag is hetzelfde als vloerenlegger bij deze werkgever en dat is iets wat bij jou past! Jouw werkplaats is door heel Nederland. Als specialist in kunststofvloeren draai jij je hand niet om voor het werken aan vloeren voor parkeergarages, hellingbanen, balkons, binnenvloeren, daken of fonteinen. Begrippen als anti-slipvloer, gietvloer, coating, galerijophoging en opplussen, klinken jou bekend. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou.
Voor een gespecialiseerde, gerenommeerde en VCA gecertificeerde aannemer in de omgeving Almelo zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker kunststofvloeren. Omdat het gaat om specialistische werkzaamheden, ga je samen met een collega het hele land door. Dit betekent dat je van maandag tot en met donderdag in de kost zit, maar ook dat je weekend vroeg begint! Uiteraard worden jouw verblijfskosten inclusief eten en eventuele reiskosten vergoed. Daarnaast ontvang je ook een scheidingsvergoeding.

Naast het maken van vloeren werk je ook aan bijvoorbeeld lekkages en afvoerproblemen. Hierbij gaat het om vloeren, vijvers, fonteinen of daken. Je werkt met duurzame kunststofharsen zoals PU (polyurethaan), EP (Epoxy) en PMMA (Polymethylmethacrylaat).
Spreekt jou dit aan? Neem voor meer informatie of om te solliciteren contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

 • In het bezit van een geldig VCA-certificaat, of je bent bereid om deze via ons te halen;
 • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord;
 • Ondernemende instelling;
 • Je hebt er geen bezwaar tegen om een paar dagen per week in de kost te zitten;
 • Communicatief vaardig en representatief.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever is VCA gecertificeerd aannemersbedrijf en gespecialiseerd in het verwerken van kunststofharsen. Deze kunststofharsen worden toegepast bij het afdichten, beschermen en/of antislip maken van zowel buiten- als binnenvloeren. Deze specialistische werkzaamheden worden in het gehele land uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan woningbouwverenigingen, VvE / Vastgoed beheerders, overheidsinstellingen, bouw bedrijven maar ook particulieren. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel!

Daarnaast bieden wij:
 • Startsalaris EUR 11.50 bruto per uur bij 22 jaar of ouder. Afhankelijk van kennis en ervaring is dit bespreekbaar
 • Je krijgt naast een goed salaris een ruime scheidingsvergoeding als je in de kost bent;
 • Een mooie baan met vrijheid en je werkt op veel verschillende locaties;
 • Per direct starten.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig naar meer informatie? Of wil je solliciteren? Neem dan direct contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel