DIT personeel

Allround timmerman Overijssel

Details van de functie

Als Allround Timmerman kan jij je zelfstandig redden op de bouw. Je hebt ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden zoals het maken en plaatsen van bijvoorbeeld trappen, kozijnen, deuren en vloeren. Op dit moment ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging: in loondienst, als ZZP?er of voor een kortdurend project. Wij willen iemand met jouw ervaring graag een legio aan mogelijkheden kunnen bieden. Als je solliciteert gaan we samen kijken naar een functie die aan jouw wensen voldoet.

Bij DIT staan wij voor onze vakmannen en beseffen we wat een goede vakman waard is. Daar hoort een goede beloning bij en dit begint voor ons met een goed salaris. Wij hanteren altijd de Bouw CAO, waardoor onze vakmannen nooit bedrogen uitkomen. Wij weten dat goede vakmannen schaars zijn en willen die graag aan ons verbinden. Onze vakmannen zijn ons visitekaartje en daarom draait het bij DIT om jou. Wij stellen jouw wensen dan ook centraal wanneer we gaan kijken naar een uitdagende functie die bij jou als persoon past.

Ben jij als timmerman toe aan de volgende stap en ben jij de topper die we zoeken? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

 • In het bezit van rijbewijs B;
 • In het bezit van een geldig VCA-certificaat. Of je bent bereid om deze kosteloos via ons te behalen;
 • Ervaring als Allround timmerman verkregen door opleiding of ervaring;
 • Je bent stressbestendig en zelfstandig;
 • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Wat wij bieden

 • Een mooie baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
 • Zekerheid van contract;
 • Altijd werk bij jou in de buurt;
 • Salaris conform Bouw CAO;
 • Toegang tot opleidingen (Mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
 • Gratis vak uitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel