DIT personeel

Assistent dakdekker

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Enschede
20 oktober 2021

Details van de functie

Logo Weet jij van aanpakken, heb je geen last van hoogtevrees en vind jij het heerlijk om in de buitenlucht aan het werk te zijn? Houd jij er daarnaast van om op verschillende projecten op verschillende locaties bezig te zijn? Dan is dit een uitdaging voor jou!

Voor een allround dakbedekkingsbedrijf uit Enschede, zijn wij op zoek naar assistent dakdekkers die leergierig en enthousiast zijn. In deze functie houd jij je bezig met het assisteren bij het aanleggen van verschillende (nieuwe) daken, het verrichten van onderhoud aan kapotte daken en het verwijderen van oude daken. Jij houdt je bezig met timmerwerkzaamheden, het aanvoeren van de materialen, opruimen en snijwerkzaamheden. Jouw werkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel van de klus die je samen met je collega?s gaat klaren.

Zie jij een uitdaging als assistent dakdekker in de regio Twente wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

  • Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat, of bereid om deze via ons te halen;
  • Je bent stressbestendig en zelfstandig;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Wat wij bieden

  • Zekerheid van contract;
  • Salaris conform Bikudak CAO;
  • Toegang tot opleidingen (Mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vak uitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel