DIT personeel

Allround timmerman Zwolle

Details van de functie

Als timmerman heb jij ervaring in het uitvoeren van allerlei allround timmerwerkzaamheden. In deze functie houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, renovatie en kleine verbouwingen. Jouw veelzijdigheid als timmerman zorgt ervoor dat jij op veel klussen inzetbaar bent. Dit houdt ook in dat bijna iedere dag anders is.

Jij vindt het leuk om op veel verschillende projecten aan het werk te gaan, je krijgt energie van de afwisseling die het werk biedt en je vindt het leuk om veel verschillende contacten op te doen tijdens je werk. Daarnaast vind je het prettig om veel verantwoordelijkheid en zelfstandig te ondervinden in je werk.

In de buurt van Zwolle zijn wij op zoek naar een allround timmerman met een hoge mate van zelfstandigheid. Ben jij als timmerman toe aan de volgende stap en ben jij de alleskunner die we zoeken? Dan is DIT de vacature voor jou!

Zie jij een uitdaging als allround timmerman in de regio Zwolle wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

  • In het bezit van rijbewijs B;
  • In het bezit van VCA-certificaat;
  • Ervaring als allround timmerman;
  • Je bent stressbestendig en zelfstandig;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Wat wij bieden

  • Een mooie baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
  • Zekerheid van contract;
  • Salaris conform Bouw CAO;
  • Toegang tot opleidingen (Mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vak uitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel