DIT personeel

Allround timmerman Enschede

Details van de functie

Logo Je stapt ?s ochtends in je eigen bus, met je eigen gereedschap en gaat op weg naar je eerste klus. Allround timmerman in deze functie houdt niet op bij de meest voorkomende timmerwerkzaamheden. Voor deze functie zijn we op zoek naar een echte alleskunner voor onderhoud en renovatie werkzaamheden. Naast de meest voorkomende timmerwerkzaamheden kan jij stucen, tegelen en metselen.

Voor een bedrijf in Enschede zijn we op zoek naar een allround timmerman met een hoge mate van zelfstandigheid. Ben jij als timmerman toe aan de volgende stap en ben jij de alleskunner die we zoeken? Dan is DIT de vacature voor jou!

De opdrachtgever is een werkgever uit Enschede die een trouwe klantenkring heeft in de regio Twente. De opdrachten variëren van begeleiding vanaf de tekentafel tot oplevering, tot kleine dringende klussen. Dit maakt het samen met de vrijheid die je als allround timmerman krijgt, tot een uitdagende en afwisselende baan.

Zie jij een uitdaging als allround timmerman in de regio Twente wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

  • In het bezit van rijbewijs B;
  • In het bezit van VCA-certificaat, of je bent bereid om deze via ons te halen;
  • Ervaring als Allround timmerman;
  • Je bent stressbestendig en zelfstandig;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Wat wij bieden

  • Een mooie baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
  • Zekerheid van contract;
  • Salaris conform Bouw CAO;
  • Toegang tot opleidingen (Mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vak uitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel