DIT personeel

Glaszetter

Details van de functie

Logo Je zorgt samen met jouw collega's ervoor dat de kozijnen, ramen, deuren en diverse onderdelen worden voorzien van de betreffende beglazingen en zorgt voor nette, strakke kitranden. Je bent werkzaam in een enthousiast team en realiseert samen dagelijks de productie voor de te beglazen producten i.o.v. met de teamleider. Ook voer je de controle werkzaamheden uit omtrent de kwaliteit van het product. De kennis en skills van glas zetten is een pre. Kortom: een hele afwisselende baan!

Functie-eisen

  • Je bent zelfstandig en dienstverlenend ingesteld; ? Kennis van voorschriften glaszetten conform de NPR 3577 is een must; ? Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het vak. ? Hoge mate van zelfstandigheid in de werkzaamheden; ? Een teamplayer; ? Je hebt leergierige en enthousiaste houding!

Wat wij bieden

  • Een goede werkomgeving met prettige collega?s ? Mogelijkheden om door te groeien in je vak; ? Hoge mate van zelfstandigheid;

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Damien Drent, [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar
[stuur een e-mail].

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel