DIT personeel

Werkvoorbereider

 • Vacature
MBO
 • Overijssel
Daarlerveen
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Jij werkt nauwkeurig, gestructureerd en weet als geen ander een planning te maken en uiteraard ook te volgen.
Organiseren zit je in het bloed en je haalt energie uit het brede takenpakket waar je in deze functie zorg voor draagt. Als werkvoorbereider draag jij zorg voor het voorbereiden, organiseren en coŲrdineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiŽnte uitvoering van ieder nieuw project. Jij verzorgt de werkinstructies, materieelvoorziening, controleert en beoordeelt bouwtekeningen en stelt inkoopschema?s op. Kortom, jij zorgt er ieder project weer voor dat het bouwproces efficiŽnt verloopt.

Naast organiserend vermogen is het in deze functie ook van belang dat je communicatief sterk bent. Je bent aanwezig bij bouwvergaderingen en brengt hier ook verslag van uit. Daarnaast voer je klantgesprekken en ben je het aanspreekpunt van (onder)aannemers en leveranciers. Aan afwisseling binnen deze functie is geen gebrek!

De organisatie waar je komt te werken, bouwt woningen binnen de particuliere sector in het hoogste segment. Door bijzondere, eigentijdse en inventieve elementen aan te dragen aan de klant, draagt de organisatie bij aan het ontwerp van een huis. Details zijn immers in grote mate bepalend voor de schoonheid van een huis. Je komt terecht in een jong, dynamisch en hecht team.

Zie jij een uitdaging als werkvoorbereider bij deze mooie organisatie zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO / HBO Bouwkunde opleiding;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur in het bezit van een VCA-certificaat;
 • Ervaring met Autocad/Powerproject;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wat wij bieden

 • Een mooie fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
 • Zekerheid van contract;
 • Salaris conform Bouw CAO;
 • Toegang tot opleidingen (mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
 • Een baan waar je flexibele uren hebt.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie ťn opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel