DIT personeel

Leerling Timmerman Achterhoek

Details van de functie

Logo Droom jij ervan om timmerman te worden? En zie jij het zitten om als leerling timmerman aan de slag te gaan? Dan is dit misschien wel je kans!

Voor een mooi familiebedrijf in de Achterhoek, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en handige leerling timmerman.

Als leerling kom je te werken in de nieuwbouw, renovatie of verbouw. Aan de hand van een tekening (en/of een bestek) maak je bijvoorbeeld houtconstructies, maar ook funderingen en betonwerken. Zo timmer je aan daken en hang je ramen en deuren af, maar verricht je ook werk ter voorbereiding van projecten voor metselaars en schilders. Je werkt zowel met handgereedschap als met elektronisch gereedschap, zet een bouwwerk uit en stelt profielen. Als allround timmerman moet je tekeningen zelfstandig kunnen lezen, goed om kunnen gaan met je timmergereedschap en een uitgebreide materialenkennis bezitten.

Kortom wil jij een veelzijdig vak leren, waarbij aan afwisseling geen gebrek is? Reageer dan direct.
Zie jij een uitdaging als leerling timmerman in Achterhoek wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

  • Affiniteit met timmerwerkzaamheden;
  • In het bezit van een VCA-certificaat of bereid om deze via ons te halen;
  • (V)MBO denk en werkniveau;
  • Gemotiveerd en leergierig;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.

Wat wij bieden

  • Een mooie baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
  • Zekerheid van contract;
  • Salaris conform Bouw CAO;
  • Toegang tot opleidingen (Mogelijkheid om erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vak uitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel