DIT personeel

ZZP Timmerman

Details van de functie

In de regio Twente, Salland en Achterhoek zijn wij op zoek naar ZZP timmerlieden of koppels. Het betreft de meest uiteenlopende werkzaamheden in de afbouw, nieuwbouw of ruwbouw, maar ook opdrachten in renovatie en onderhoud. Niet alleen de projecten zijn zeer divers, ook geldt dit voor de opdrachtgevers. Wil jij eens een keer een ander project? Wil jij je netwerk en daarmee je kansen vergroten? En niet geheel onbelangrijk, zoek jij naar vastigheid en zekerheid? Dan is DIT je kans!
Jij houdt je het liefst bezig met je vak en hebt weinig trek om je te verdiepen in de wet- en regelgeving. Daarnaast heb je geen zin om je zorgen te maken over de betaling. Bij DIT zijn deze zaken in goede handen en nemen wij deze zorg op ons. Met DIT ZZP kun jij volledig focussen op je werk. Je krijgt toegang tot opdrachten bij bedrijven die van ons de garantie krijgen op honderd procent naleving van de geldende wet- en regelgeving.

Ben jij op zoek naar nieuwe opdrachten en nieuwe netwerkmogelijkheden? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

? Ervaring als timmerman;
? Kopie geldig ID;
? Kopie geldig VCA-certificaat
? Rijbewijs B en eigen vervoer;
? Eigen (hand)gereedschap;
? Kopie geldig uittreksel KvK;
? BTW-nummer en IBAN;
? Kopie aansprakelijkheidsverzekering.

Wat wij bieden

? Goed uurtarief;
? Betalingstermijn van 14 of 30 dagen;
? Wij hanteren een marktconform tarief.
? Een veilige, gezellige, uitdagende en productieve werkomgeving.
? Een zelfstandige functie.
? Afspraak is afspraak.

Ben je enthousiast geworden? Wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar [stuur een e-mail] t.a.v. Lars van den Berg.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel