DIT personeel

Monteur bekistingen buitendienst

  • Vacature
MBO
  • Noord-Brabant
Hasselt
15 mei 2021

Details van de functie

Wil jij bouwen aan je toekomst en tegelijkertijd aan de meest uiteenlopende en bijzondere (ruw)bouwprojecten? Dan is DIT je kans!

Als (aankomend) monteur bekistingen houd jij je bezig met de montage van de bekistingen op de bouwplaats. Dit betreft de werkzaamheden vanaf het lossen van de vrachtwagen tot en met de eindcontrole en de oplevering van het project aan de uitvoerder. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit de ombouw en demontage van de bekistingen.

Het gaat om specifieke bekistingen die zeer groot van formaat zijn. Dit brengt dan ook vrij specifieke werkzaamheden met zich mee. Hiervan is de werkgever zich bewust en biedt daarom de nieuwe werknemers alle tijd en ruimte om zich de werkzaamheden eigen te maken. Hierbij wordt de nieuwe medewerker begeleid door een ervaren monteur, waarmee tijdens het werk een koppel wordt gevormd.

Het voornaamste is dat jij handig bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en geen bezwaar hebt om kilometers te moeten maken naar de projecten toe. Het werk wordt uitgevoerd bij een informele en platte organisatie, die bereid is flink te investeren in haar medewerkers. Kortom, een prachtige kans op een mooie baan bij een hele prettige organisatie.

Zie jij een uitdaging als bekisting monteur in de buitendienst wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

o Jij hebt technisch inzicht en werkt graag met je handen;
o In bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
o Stressbestendig, zelfstandig en communicatief sterk;
o Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

o Een goed salaris;
o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdag;
o Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (zoals reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld);
o Zeer wisselende projecten op uiteenlopende locaties;
o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM?s krijg je van ons;
o Toegang tot vakopleidingen waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;
o Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Lars van den Berg op [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur jouw CV op naar [stuur een e-mail] en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Ook als jij je niet helemaal in dit profiel vind passen, dan zijn er bij DIT waarschijnlijk volop mogelijkheden om toch aan de slag te gaan.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel