DIT personeel

Timmerman nieuwbouw

Details van de functie

Jij bent de breed inzetbare timmerman die voor iedere klus weet wat de beste aanpak is. Je bent in staat om oplossingen te vinden voor problemen die je tegenkomt op de bouw. Deze oplossingen vind jij op basis van je inzicht en natuurlijk je ervaring. Het timmeren zit in je bloed en je haalt energie uit het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk.

Wij zoeken timmermannen in de omgeving Zwolle die graag werken aan nieuwbouwwoningen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit stelwerkzaamheden, aftimmerwerkzaamheden en de meest voorkomende werkzaamheden die nieuwbouw met zich meebrengt. Kortom, je snapt wat de technische tekeningen jou vertellen en kunt met verschillende materialen overweg die je met jouw kennis, kunde en verwerkt tot een gewenst eindresultaat.

Zie jij een uitdaging als timmerman in Zwolle e.o. wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail via [stuur een e-mail]

Functie-eisen

  • Ervaring als timmerman, aantoonbaar door opleiding of werkervaring;
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat, of bereid om deze via ons te behalen;
  • Je bent stressbestendig en zelfstandig;
  • Je bent communicatief vaardig en representatief.
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B;

Wat wij bieden

o Een salaris conform cao Bouw & Infra;
o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdag;
o Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (zoals reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld);
o Doorlopend aanbod van projecten die aansluiten bij jouw wensen;
o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM?s krijg je van ons;
o Toegang tot vakopleidingen waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;
o Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel