DIT personeel

Monteur zonnestroom installatie

  • Vacature
MBO
  • Overijssel
Hengelo Ov
5 augustus 2021

Details van de functie

Logo Krijg jij ook energie van de zon en werk je het liefst in de buitendienst functie?! Werken aan duurzame zonnestroom installaties dat is waar jij goed in bent en nu op zoek naar een (nieuwe) uitdaging. Dan ben je bij DIT personeel aan het goede adres.

Voor deze functie van monteur zonnestroom installaties zijn de werkzaamheden niet alleen op het dak om de zonnepanelen te monteren, maar ook juist in de meterkast. Voor de aanleg in de meterkast bij jij als monteur verantwoordelijk, zodat particulieren een duurzame energie levering toekomst tegemoet gaan. De werkzaamheden zijn regionaal in de woningbouw en/of utiliteit. Samen in een team van monteurs zonnepanelen montage leveren je een kwalitatief en duurzaam product af.

Heb jij die ervaring die wij zoeken in de zonnestroom installaties en zie jij deze uitdaging wel zitten? En wil jij graag ook een kans maken om overgenomen te worden door het bedrijf zelf?

Dan bel, app of mail voor meer informatie en/of sollicitatie!

Functie-eisen

? Ervaring in de zonnestroom installaties;
? Ervaring met het aanleggen in de meterkast;
? Geen hoogtevrees;
? Gemotiveerd, doorzettingsvermogen en een teamplayer.
? In bezit van een VCA en/of via DIT het certificaat willen behalen.
? In bezit van een rijbewijs/auto is van belang.

Wat wij bieden

  • Zekerheid van contract;
  • Salaris (conform CAO);
  • Toegang tot opleiden (Erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vakuitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?

Reageer dan nu!
Bianca Wolf
Tel: [klik hier voor het telefoonnummer]
Email: [stuur een e-mail]

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA?S!

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel