DIT personeel

Projectleider Brandbeveiliging

Details van de functie

Jij draagt als projectleider zorg voor de kwaliteit en rendement van de producten in de beveiligingstechniek, die onder leiding van jou worden uitgevoerd. Jij bent als projectleider verantwoordelijk voor het op een succesvolle manier realiseren van een project door middel van de grote lijnen en alle details niet uit het oog te verliezen. De projectleider die wij zoeken moet daarom ook kunnen organiseren, leidinggeven, communicatief vaardig en stressbestendig zijn. Daarnaast is vakkennis op het gebied van beveiligingstechniek natuurlijk erg belangrijk. Jij werkt als projectleider vrijwel zelfstandig en rapporteert met regelmaat aan en voert overleg met het afdelingshoofd.

Welke projectleider met ervaring en vaktechnische kennis op het gebied van beveiligingstechniek en met de juiste mentaliteit, wil deze uitdaging aan gaan?!

Zie jij deze baan wel zitten en ben jij nieuwsgierig geworden naar welk bedrijf het betreft bel, app of mail voor meer informatie of solliciteer!

Functie-eisen

? Ervaring een soortgelijk functie en op het gebied van beveiligingstechniek;
? HBO werk denk niveau;
? In bezit van een VOL VCA certificaat en eventueel aanverwante diploma?s/certificaten;
? In bezit van een rijbewijs;
? Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

  • Zekerheid van contract;
  • Salaris (conform CAO);
  • Toegang tot opleiden (Erkende diploma?s en certificaten behalen);
  • Gratis vakuitrusting; (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?

Reageer dan nu!
Bianca Wolf
Tel: [klik hier voor het telefoonnummer]
Email: [stuur een e-mail]

DEEL DEZE VACATURE MET JE VRIENDEN EN COLLEGA?S!

Over ons

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DIT personeel